Elismerő oklevelet kapott Tóth Gabi egy kárpátaljai szervezettől. Az egyesület elnöke azt írta, köszönik, hogy az énekesnő támogatja a háború elől menekülőket. Tóth Gabi és a férje egyébként március 15-én a Békementen is részt vett.

Tóth Gabi ajándéka

Tóth Gabi Instagram-sztorijai között osztotta meg egy sírós fejű és egy imádkozó kezet ábrázoló emoji kíséretében, milyen ajándékot kapott az egyik kárpátaljai egyesülettől. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezt írták neki

 „Tiszahát Ökológiája és Kulturális Hagyományai Közhasznú Egyesület köszönetet és elismerést nyilvánít Krausz-Tóth Gabriella részére, mindazért az önzetlen tettéért, amivel támogatja a kárpátaljai háborús övezetekből érkezett menekülteket, és az otthon maradt családjaikat” – olvasható az elismerő oklevélben, melyet maga az egyesület elnöke, Máté János is aláírt.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Ezt az oklevelet kapta az énekesnő

Forrás: Instgram/Tóth Gabi

Nem tudni, mivel érdemelte ki

Sem az oklevélből, sem az énekesnő posztjából nem derül ki, hogy pontosan mivel érdemelte ki ezt az elismerést.

Örült a napsütésnek

Az énekesnő nemrég ezt írta ki közösségi oldalára: „Kevés dolog csal mostanában akkora mosolyt az arcomra, mint a tavasz első napsugarai. Nagyon vártam már, hogy felavathassam a legújabb felsőmet. Igaz, a hőmérséklet még nem kimondottan kedvez az ujjatlan daraboknak. Ti mikor szoktátok elrakni a téli ruháitokat?”

Beszólt egy kommentelő

„Neked tényleg ez a legnagyobb problémád?!” – szólt hozzá valaki, a válaszra pedig nem kellett sokat várni, Gabi megvédte magát.

Ezt írta Gabi

„20 tonna adomány, 35 család hosszútávú szállása, fuvarozása… 3 nap alatt! Ne ítélj, mert nem látod!” – vágott vissza az előadó. De ebben a bejegyzésében sem részletezte, hogy neki milyen szerepe volt az adománygyűjtésben.

Férjével vonult

Március 15-én Gabi és férje is együtt vonult a Békemeneten a kormányt támogató tömeggel. A házaspár egy fotót is közzétett az eseményről. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tóth Gabi és Krausz Gábor a Békemeneten

Kiemelt kép: