A vecsési járőrök elfogták azt a két férfit, akik a gyanú szerint Budapest XVIII. kerületéből ellopta Pötyit a pónilovat, akiért igazi netes összefogás indult, amikor kiderült, hogy ellopták.

A te sikered, a mi sikerünk! Gyere hozzánk hirdetésszervezőnek és vidd el minden hónapban a parádés jutalékod! A részletekért kattints ide!

Egy ország kereste a keddre virradóra a főváros XVIII. kerületéből ellopott, öthetes csikót, Pötyit. A hírt a Facebookon tették közzé, és azonnal futótűzként terjedt. Csütörtök este derült ki, hogy a póni hazakerült gazdáihoz, vasárnap este pedig elfogták a póni elrablóit is.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A rendelkezésre álló adatok szerint két férfi 2019 március 4-én az esti órákban bement egy pestszentlőrinci tanyára, ahonnan szerszámokat és Pötyit vitték magukkal.

A XVIII. kerületi nyomozók pár napon belül Dányon megtalálták a jószágot és visszaadták a tulajdonosának. A rendőrök beazonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható két férfit, a 22 éves Sz. Ádámot és a 20 éves K. Kevint, akik ellen elfogatóparancsot adtak ki.

Ehhez persze kellett a facebookozók segítsége is, hiszen valaki lefényképezte Pötyit, ahogy egy autó csomagtartójában szállítják. Ezt követően nem volt nehéz dolga a rendőröknek.

Kapcsolódó cikkek:

A vecsési rendőrök 2019. március 9-én az esti órákban Vecsésen, egy ház padlásán elfogták a két fiatalt, majd előállították őket a Monori Rendőrkapitányságra.

A nyomozók Sz. Ádámot és K. Kevint gyanúsítottként hallgatták ki, velük szemben a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága folytat eljárást lopás vétség miatt  -írja a aPolice.hu

Pötyit a gazdája tette fel a facebookra, azóta több mint 21 ezren osztották meg a bejegyzést.

Kiemelt kép: Facebook