Eladta szeretett otthonát a Korda házaspár. A 2. kerületi villát hónapokkal ezelőtt értékesítették, Klárika szerint annyira magasak voltak a szállodaként is működő ingatlan költségei, hogy már nem akartak annyit fizetni.

Eladták a Korda villát

“Már idén januárban eladtuk a villánkat és igen nem vertük nagy dobra, mert úgy gondoltuk, hogy ez nem tartozik senki másra. Most is teljes mértékben tiszteletben tartjuk az adásvételi szerződésben foglaltakat így semmilyen információt nem szeretnék kiadni az ügyben” – mondta a Blikknek Klárika, aki azt azért elárulta, miért kényszerültek férjével erre a nehéz döntésre. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Magas volt a gázszámlájuk

„A mostani rezsiárakból is tudjuk, hogy ez egy nagyon jó döntés volt. Elmondom, hogy a rezsicsökkentés szigorítása előtt is havi 500 000 volt a gázszámlánk, ami ki tudja most mennyi lenne”.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Magas költségek

Klárika azt mondta, mára már annyira magasak voltak a költségeik, hogy emiatt is meg kellett hozniuk ezt a nehéz döntést. A pandémia alatt folyamatosan fent tartották a személyzetet, amely szinte nem volt olcsó.

Nyugodt életre vágynak

„Nehéz döntést hoztunk meg, de egy percig sem bánjuk. Mi most már csak nyugodtan szeretnénk élni, fellépésekre járni, amiből szerencsére akad most bőven és nem akarunk foglalkozni már ezekkel a dolgokkal- vallotta be az énekesnő, majd Korda György is elmondta mind e mellett, miért kényszerültek erre a szomorú döntésre”.

32 éve építették

A Korda házaspár 32 évvel ezelőtt építette a villát Budapesten, a 2. kerületi Szikla utcában. A kastély jelenleg szállodaként üzemel, 2017-ben esett át egy nagyobb renováláson, amibe a házaspár akkori elmondása szerint szinte minden pénzét beleölte. A 22 plusz két félszobás, budai ingatlanért 2021 decemberében 780 millió forintot kérnek.

Beleépítették a fotójukat

„Az alapba beletettük a képünket ami mellé ezt írtuk: ezt az épületet egy énekes házaspár, Korda György és Balázs Klári építette, élvezzék szeretettel “- mondta a Blikknek Gyuri bácsi.

Így hirdették a szállást

„Lazítson egy ital mellett a bárban az egész napos budapesti városnézés vagy üzleti tárgyalás után, és töltsön el egy nyugodt éjszakát az egyik szépen berendezett szobában. Valamennyi szállásegység légkondicionált, és többségük nagyszerű kilátást nyújt a városra” – így hirdették a legnagyobb szállásadó oldalon a Villa Korda Hotelt.

Kóbor János vette meg a házukat

A Korda házaspárnak korábban Törökbálinton volt egy impozáns háza, amelyet később Kóbor János vásárolt meg tőlük. Az Omega frontembere haláláig élt ott, jelenleg családja lakja. Kordáék innen, a Velencei-tóhoz költöztek.

Ezt a házat vette meg Kóbor János Korádéktól

Forrás: TV2

Velencén is éltek

2016-ban a házaspár azzal magyarázta az újabb ingatlancserét, hogy messze vannak Budapesttől és megterhelő számukra a napi ingázás. A házat egy üzletember vásárolta meg, aki hosszú ideje szerette volna megszerezni az ingatlant, amelyet számos tévéműsorból ismert. Klárika akkor azt mondta, már másnap csomagolt, úgy érezte, jó kezekbe került a házuk.

Nem tudni, hová mennek

Arról, hogy most hová költöznek, egyelőre még nem beszélnek. Egy biztos, Korda Györgynek nagyon jó érzéke van az ingatlanbizniszhez, így szinte biztos, hogy újra egy impozáns házba találják meg otthonukat. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Korda villa