Elképesztő dolog történt a napokban az egyik budapesti benzinkúton. Egy ismert színész-rendező tankolás után nem fizetett, hanem elhajtott terepjárójával a helyszínről. A 17. kerületi töltőállomás vezetője feljelentést tett, nem sokkal később aztán kiderült, ki volt a feledékeny művész.

Elfelejtett fizetni

Elképesztő dolog történt a napokban az egyik budapesti benzinkúton. Egy ismert színész-rendező tankolás után nem fizetett, hanem elhajtott terepjárójával a helyszínről. A 17. kerületi töltőállomás munkatársai kihívták a rendőröket a történtek után, akik nagy erőkkel igyekeztek kideríteni az „elkövető” elérhetőségeit. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Feljelentést tettek

Egy ilyen tett akkor is komoly dolognak számít, ha nincs mögötte szándékosság. Az érintett benzinkút vezetője emiatt feljelentést tett és el is indult az eljárás ismeretlen tettes ellen, lopás gyanújával. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Híres és kisportolt színész

„Akkor értem oda, amikor a rendőrök felvették a jegyzőkönyvet az esetről és a kamerafelvételeket nézték az irodában. Egy meglehetősen híres és kisportolt színészről van szó, aki feltehetően véletlenül hajtott el a helyszínről” – mondta egy szemtanú.

Ismeretlen ismerős

Hamar kiderült, hogy az „ismeretlen elkövető” nem más, mint Pintér Tibor színész-rendező, Nemzeti Lovasszínház igazgatója. „Valóban én léptem le fizetés nélkül a benzinkútról. De csak figyelmetlen voltam, mert épen telefonáltam, és bevallom, robotpilótára kapcsoltam a tankolás alatt” – mondta a színész a Borsnak.

Azonnal utalt

„Természetesen, amint értesültem a hibámról, azonnal átutaltam az összeget és a feljelentést is visszavonták” – tette hozzá a művész.

Megverte az alkalmazottját

A BudaPestkörnyéke.hu 2020-ban írt arról, hogy rendőrök vitték be Pintér Tibort, miután komoly verekedésig fajuló összetűzésbe keveredett az egyik alkalmazottjával, egy lovásszal, aki fel akart mondani a szigetszentmiklósi lovardájában. Tenya ezen állítólag annyira felhúzta magát, hogy a Blikk szerint nekiesett a férfinak és nem csupán agyba-főbe verte, de még az iratait is elvette.

 Egy autót is megrongált

Ráadásul nemcsak a férfin vezette le dühét, de az alkalmazott kocsijának is nekiesett és abban is károkat okozott. A rendőrség lopás, rongálás és testi sértés miatt indított vizsgálatot. Pintér Tibor az ügyben nem kívánt nyilatkozni.

Saját színháza van

Pintér Tibor 2002-ben alapította saját utazószínházát Sziget Színház néven Szigetszentmiklóson, melynek darabjait az elmúlt években nagy sikerrel mutatták be az ország számos részén, sőt az országhatárokon túl is. A társulat átlagosan évi 150 előadást játszik.

Két feleség, két gyerek

Első felesége Janza Kata színművész, lányuk Pintér Janka 1988-ban született. Második felesége Nyíri Bea, közös gyermekük Pintér Máté 2006-ban született meg. Tenya 2010-ben megnyerte a Nemzeti Vágta celebfutamát. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Pintér Tibor. Fotó: Facebook/Pintér Tibor