Több biciklit ellopott egy férfi, a józsefvárosi rendőrök azonosították a tolvajt, a tulajdonosokat azonban még keresik.

Nem csak egyet-kettőt lopott a tolvaj

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága a 01080/64/2023.bü. számú büntetőeljárásban 54 – feltehetőleg lopott – kerékpárt foglalt le.

Ha felismered a sajátod, szólj a rendőröknek!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy a képeken látható kerékpárok tulajdonosai hívják a 06-1/477-3700 telefonszámot, vagy tegyenek bejelentést a [email protected] e-mail címre. ​

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Egy helyen találták meg a sok biciklit

Forrás: police.hu

Van köztük márkás is

Forrás: police.hu

Női és férfi kerékpárok is előkerültek

Forrás: police.hu

Egy-egy kerékpárt nehéz lehetett ellopni

Forrás: police.hu

Van, aminek csak a váza lett meg

Forrás: police.hu

Van, aminek csak az ülése hiányzik

Forrás: police.hu

Gyerekbicikliket is találtak a rendőrök

Forrás: police.hu

Olyan is van, amelyiknek kiszedték az egyik kerekét

Forrás: police.hu

Ha nem találtad meg a tiédet

A rendőrség honlapján még több képet találsz az ellopott biciklikről. A fentieken kívül vannak még a police.hu-n gyerek-, országúti-, férfi- és női kerékpárok is. Ha megtaláltad a sajátod, akkor hívd a rendőrséget és máskor biztonságosabb helyen zárd le! A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: kollázs a rendőrség fotóiból