Ugyanarra a rendezvényre voltak hivatalosak, mégis úgy alakult a program, hogy elkerülték egymást. Noha rájuk irányult a legnagyobb figyelem, azonban számtalan érdekes bemutató várta az érdeklődőket.

Nem futottak össze

Most először találkozhatott volna egymással nyilvánosan Tóth Gabi és Krausz Gábor, ugyanis mind a ketten hivatalosak voltak a Városligeti Mentőnapra. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

90 perc különbség

Azonban a válófélben lévő férj semmit sem bízott a véletlenre: másfél órával azelőtt távozott a rendezvény helyszínéről, hogy az énekesnő megérkezett volna oda, aki hivatalosan 15 órakor lépett fel az eseményen. Új párja, Tóth Máté Bence nem volt vele.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Megszakadt a koncert

Az énekesnővel csupán gitárosa Csóka Péter tartott, majd álltak fel a színpadra, ahol akusztikus előadást tartottak. A Szeretni jöttem című dal közben az énekesnő kétszer is elérzékenyült, ekkor néhány másodpercre megszakadt az koncert. 

Elveszett kislányt kerestek a színpadon

Tóth Gabi mindezt azzal magyarázta, hogy a stúdióban is elsírta magát, amikor ezt a dalt vették fel. Az eseményen közel hatvanan voltak, miközben az énekesnő megköszönte a mentők munkáját. Azonban egy váratlan hír futott be: egy kislány elvesztette a kísérőit a rendezvényen.

Lement közönségéhez

Az énekesnő arra ösztökélte a kislányt, menjen fel a színpadra, de végül a színfalak mögött várta meg a rokonait. A négy dalból álló minikoncert végén megköszönte közönségének, hogy vele vannak. A Blikk fotóinak tanúsága szerint még a közönség első sorába is lement.

Elűzött varjak

A koncert végén egyébként többször visszatapsolták az énekesnőt. majd amikor elénekelte hosszú idők című dalát, csak ennyit tett hozzá: „Elűzzük azokat a varjakat, sokkal több a sárgarigó!”. A koncert jó hangulatban telt, semmiféle botrány nem kísérte.

A sztárséf szemmel láthatóan élvezte a szereplést

Térjünk vissza egy kicsit Krausz Gáborra, aki – mint említettük – ugyancsak feltűnt az eseményen. Az alábbi videóban például a mentők szóvivője, Győrfy Pál mellett tűnik fel, miközben az asztalon készülnek a finomabbnál finomabb ételek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Videó a főzés pillanatairól

Persze volt tömegbaleset mentési bemutatója

MTI/Lakatos Péter

Illetve jött a helikopter is

MTI/Lakatos Péter

(Kiemelt képünkön Tóth Gabi látható a Városligeti Mentőnap színpadán, forrás: Facebook.)