Az újszülött kisfia mellett halt meg egy fiatal anya március 8-án Bökönyben. Mint kiderült, trombózis alakult ki a nő combjában. A mentősök hiába siettek hozzá, az életét már nem tudták megmenteni. A férje, Zsolt most egyedül maradt alig egy hónapos babával, most gyűjtést szerveztek a családnak.

Nem vette fel a telefont

A tragikus nap reggele is úgy indult, mint a többi. „Szokásunk volt, hogy néhány óránként beszélünk, ezért megijedtem, amikor 10 óra körül nem értem el. A szomszédban lakó rokonunkat kértem, ugorjon át, nézze meg, mi történt” – idézte fel a gyászoló férfi a történtteket. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Nem tudták újraéleszteni

A szomszédban élő rokon bement Zsanettékhez, ahol azt látta, hogy a nő a konyhapadlón fekszik, tőle egy karnyújtásnyira pedig az egyhónapos kisbabája. „Amikor megérkeztem, már küzdöttek a feleségem életéért. Nem indult be a légzése, pedig gépeket is kötöttek rá”.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Fájdalmában üvöltött

„Nem tudtam mi tenni, fájdalmasan üvöltöttem, nem hittem el, amit láttam… Sosem felejtem el az oxigén hangját…” – A férfi azt mesélte, hogy a mentősök, miután megállapították a halál beálltát, elmentek.

Halott felesége mellé feküdt

Zsolt ekkor egyedül maradt a halott Zsanett-tel. „Felfektették az ágyra, majd elmentek. Ott maradtam Zsanett-tel, mellé bújtam, beszéltem hozzá… Három órán át vártunk így a halottszállítóra… Elmondtam neki, mennyire fáj, hogy itt hagyott engem!”

Trombózisban halt meg

A halotti zárójelentésből kiderült, hogy Zsanett combtövében, a fővénában trombózis alakult ki, majd egy leszakadt darab a tüdejébe áramlott. Ez okozta a fiatal kismama halálát.

Tragédia a településen

A település honlapján is közzétették a szomorú esetet: „2024.03.08-án családi tragédia történt egy fiatal családnál. Az anyuka (balkányi lakos volt) minden előjel nélkül sajnos elhunyt. Az 1 hónapos baba apukával fél árván maradt. Nem mehetünk el szó nélkül e szomorú eset mellett. Próbáljunk segíteni!”

Kiemelt kép: illusztráció