Ahogy arról tegnap itt a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportálon is beszámoltunk, Szigetszentmiklósnál lesodródott az útról egy Mercedes, a sofőr meghalt az utasok  könnyebben sérültek. Kiderült, hogy az anyósülésről élőben közvetítették a száguldozást a Facebookon, ezt a cikkünk alján lehet megnézni.

A balesetben egy többgyermekes családapa hunyt el. Sajtóhírek szerint a bosnyák rendszámú Mercedesben három koszovói albán férfi utazott, munka után hazafelé mentek.

Keress gyorsan sok pénzt, gyere hozzánk hirdetésszervezőnek! Rendkívül magas jutalékot kapsz, melyet azonnal utalunk. Fizetjük a telefonszámlád, a járulékaidat és nem számít mennyi idős vagy! A részletekért kattints ide!

A videón egy pillanatra a kilométerórát is megmutatják, ezt merevítettük ki az alábbi fotón. Úgy tűnik, hogy majdnem 180 km/h-ás sebességgel száguldoztak, aztán jött a körforgalom, ahol elvesztette a sofőr az uralmát a Mercedes lóerői felett.

Tököl irányából az M0-ás felé haladtak, amikor megtörtént a baleset, többször megpördültek, majd az út mellett lévő jobb oldali árokba csapódtak.

A baleset során az autót vezető 45 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az autóban kamerázó barátját és társát könnyű sérülésekkel vitték kórházba.

Kapcsolódó cikkek:

Az élő közvetítés még mindig elérhető a Facebookon, alább lehet elindítani, a baleset pillanata 02:01 környékén látható.

Topsztori: Változásra felkészülni! 10 dolog, amely átalakítja az életed az agglomerációban

Kiemelt kép: Police.hu