Betuszkoltak egy autóba és megerőszakoltak egy 15 éves lányt hétfő reggel Érden. Ezután kirakták az utcára az ismeretlen támadók.

Fontos új fejlemény! A rendőrség friss közleménye szerint az érdi lány becsapta a szüleit és a sajtót, csak kitalálta az egész megerőszakolást, mert…Kattints ide a friss infókért!

Egy érdi anya hétfő reggel bejelentette a rendőrségen, hogy eltűnt a lánya, mivel nem jelent meg abban az üzletben, ahol a gyakorlatát töltötte. Ezután a rendőrség és ismerősei is keresni kezdték a fiatal lányt – írja Origo.

Ezek után az anya délután újra felhívta a rendőrséget, hogy a 15 éves lányt berángatták egy autóba az egyik érdi étterem előtt, elvitték és megerőszakolták. A támadók ezután a Néra utcánál tették ki, ahol valószínűleg a járókelők találtak rá.

A ruhája elszakadt, illetve felületi sérülések is látszottak rajta. A lap az esettel kapcsolatban kereste a rendőrséget, akik elmondták, hogy fél ötkor kaptak egy hasonló tartalmú bejelentést.

„A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság haladéktalanul megtette a szükséges intézkedéseket, megkezdte a körülmények tisztázását. A bejelentésben megnevezett lány meghallgatása és orvosi vizsgálata folyamatban van” – írták a válaszukban.

Kiemelt kép: illusztráció