Már a rendőrség is keresi azt a 14 éves fiút, aki néhány napja tűnt. Bari Zoltán Bálint karácsony előtt is eltűnt, akkor is a rendőség a lakosság segítségét kérte. 

Eltűnt a 14 éves fiú

Néhány nappal ezelőtt, január 22-én tűnt el nyomtalanul egy 14 éves fiú. Bari Zoltán Bálint azóta nem adott életjelet magáról.  A fiút a Tatabányai Rendőrkapitányság is keresi körözést adtak ki rá. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Személyleírása

Bari Zoltán Bálint 2008. február 8-án született Tökölön. A fiú 161-165 centiméter magas, közepes testalkatú. A haja rövid, fekete.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Itt tudsz bejelentést tenni

A Tatabányai Rendőrkapitányság várja azoknak a jelentkezését, akik a képen látható fiú tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentés tehető a 06/34-517-777-es telefonszámon, illetve névtelenség megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon, illetve a [email protected] e-mail címen.

Bari Zoltán Bálint

Forrás: police.hu

Decemberben is kereste a rendőrség

Az esztergomi Jókai Mór Gimnázium diákját nem először keresi a rendőrség. A 14 éves fiú karácsony előtt, december 14-én is eltűnt. A rendőrség akkor is a lakosság segítségét kérte. 

Vértesszőlősről tűnt el

A napokban írtunk arról, hogy egy héttel ezelőtt, Vértesszőlősről eltűnt egy 52 éves férfi. Nagy Kálmánnak rejtélyes módon veszett nyoma. Családjának azt mondta, hogy céges buliba megy, a munkatásai pedig azt állítják, hogy lemondta a részvételét.

Nagy Kálmán

Kutyákkal is keresik

Az 52 éves férfit több szervezet is keresi. A nyomozókutyák jelzése szerint vonatra szállhatott. Aki bármit tud a férfi hollétéről, jelezze a rendőrségnek. 

Kiemelt kép: Bari Zoltán Bálint – Forrás: police.hu