Eltűnt egy anya és 5 gyermeke. A család egy fűtetlen lakásban él, a gyámhivatal ideiglenesen nevelőszülőknél helyezte el őket. A rendőrség azt kéri, aki felismeri a nőt és a gyerekeket, haladéktalanul értesítse őket.

5 gyermek tűnt el

A Gödöllői Rendőrkapitányság a 13040-157/326/2022. körözési számon folytat eljárást Kövesdi Mirella 7 éves, Feka Linett 3 éves, Feka Krisztián Raul 1 éves, Tóth Levente Dominik 12 éves, valamint Szabó Tamara Erika 16 éves testvérek eltűnése ügyében – írja a police.hu. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nevelőszülőknél helyeznék el őket

A gyermekek nevelőszülőknél történő ideiglenes elhelyezéséről a napokban döntő gyámhivatal értesítette a rendőrséget, hogy az általuk hozott határozatnak nem tudnak érvényt szerezni, mert az isaszegi lakcímen nem találják a gyermekeket.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Segítséget kérnek a rendőrök

A rendőrök a körözések elrendelése mellett minden lehetséges módon és eszközzel felkutatásukon és megtalálásukon dolgoznak. Mihamarabbi megtalálásukhoz segítséget kérnek!

Anyjukkal lehetnek

A képeken látható öt gyerek nagy valószínűséggel együtt van, feltehetően az őket súlyosan elhanyagoló és róluk megfelelően gondoskodni nem tudó anyjukkal, a 35 éves Feka Hajnalkával hagyták el víz és fűtés nélküli otthonukat, azóta tartózkodási helyük ismeretlen.

Feke Hajnalka, az anya

Forrás: police.hu

Ezt kéri a rendőrség

A Gödöllői Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a gyerekeket és anyjukat látta, felismeri, jelenlegi tartózkodási helyükkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 112 központi segélyhívó telefonszámot.

Őket keresi a rendőrség

Négy gyermek tűnt el

Két héttel ezelőtt egy 4 éves újszászi kislány a 6 és 14 és 15 éves testvéreivel tűnt el. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint Nagy Dorina Hannát, Nagy Jázmin Kamillát és Nagy Diána Szindit és a féltestvérüket, Marinka Kálmán Jánost nevelésbe vette a gyámhatóság, de meghiúsult a gondozási helyre történő szállításuk. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az apa ment velük el

Ennek az az oka, hogy az édesapjuk, Nagy Kálmán ismeretlen helyre távozott a gyerekekkel az újszászi otthonukból.

Eltűnt egy nő a két gyerekével

Nemrég írtunk arról, eltűnt egy 42 éves kisújszállási anya a kisgyermekeivel. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint Varga Lajosné szeptember közepén egyik reggel ment el a kisújszállási tartózkodási helyéről a 8 éves és a 11 éves kisfiával, Balogh Dániellel és Balogh Istvánnal.

Kiemelt kép: az eltűnt 5 gyerek – Forrás: police.hu