Elgázolt egy embert a vonat a Balatonnál kedd reggel. Az érintett szakaszon szünetel a vasúti közlekedés. Tegnap egy motorost gázolt halálra a vonat. A férfi, a tilos jelzés ellenére hajtott a sínekre.

Gázolt a vonat

A Budapest-Székesfehérvár-Tapolca vonalon jelentősen hosszabb eljutási időre kell számítani, mert a Tapolcáról 7:34-kor Kelenföldre elindult sebesvonat (9707) Balatonfüred és Balatonarács között elgázolt egy embert – írja közösségi oldalán a MÁV.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Pótlóbuszok szállítják az utasokat

A helyszínelés végéig – várhatóan délig – Balatonfüred és Alsóörs között nem közlekedhetnek a vonatok. Pótlóbuszos közlekedésre, valamint rövidebb útvonalon közlekedő vonatokra lehet számítani. Balatonfüred és Alsóörs között pótlóbusz szállítja az utasokat.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Motorost gázolt a vonat

Halálra gázolt egy motorost az Egerből Szilvásváradra tartó személyvonat hétfő délután. A Mávinform tájékoztatása szerint a vonat Eger és Eger-Felnémet között egy tilos jelzést mutató fénysorompós vasúti átjáróban gázolta el a motorkerékpárost.

Meghalt a férfi

 Az Országos Mentőszolgálat az MTI megkeresésére közölte: a balesetben egy középkorú férfi vesztette életét. A vonaton utazók nem sérültek meg. A helyszínélés idején szünetelt a vonatközlekedés.

Beesett a sínek mellé

Ahogy arról beszámoltunk, halálra gázolt egy ember a vonat Budaörsnél nagypéntek este. A Tények információi szerint a nő vonattal érkezett a vasútállomásra, és miután leszállt, a peron másik oldalán leesett a sínek mellé.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Elsodorta a vonat

 Az érkező gyorsvonat már nem tudott megállni, elsodorta. A mozdonyvezetőt annyira megviselték a történtek, hogy kérte azonnali leváltását.

Tragédia Tatabányán

Március elején a tatabányai vasútállomáson a tragikus vonatgázolás történt. Egy Sopronból Budapestre tartó InterCityről szeretett volna megkésve leszállni az a férfi, akit a vonat maga alá gyűrt.

Levágta a lábát

Az Országos Mentőszolgálat közleményében azt írta, hogy a vonatgázolás helyszínéről egy 70 év körüli férfit életveszélyes sérülésekkel szállították a mentők kórházba.  Az idős férfi a sínek közé esett, a vonat pedig levágta a lábát. A baleset a várakozó utasoktól mindössze pár méterre történt.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció