Az egyik gödöllői gyalogátkelőhelyen egy fehér autó sofőre nem vette észre a bringást és bumm! A videó a cikkünk alján nézhető meg.

Hirdessen az agglomerációban! A BudaPestkörnyéke.hu segítségével 90 településen azonnal láthatóvá tesszük olcsón a hirdetését. Klikk ide!

Egy Gödöllőn készült videó került fel szerda délután a netre. A fedélzeti kamerával készült felvételen az látszik, ahogy egy fehér autós felöklel egy bringást a zebrán.

A videót a budapestiautósok.hu oldal hozta nyilvánosságra, a felvételt kommentálják is. Ez alapján több tanulsága is van a balesetnek.

Az egyik az, hogy mindig számítsunk arra, hogy az autó holtterében bármikor lehet bármi. Itt  láthatóan a kocsi A-oszlopa kitakarhatta a kerékpárost.

A második fontos tanulsága a felvételnek, hogy amikor biciklivel megyünk át a zebrán, mindig szálljunk le és toljuk a kerékpárt, hiszen a bringás gyors mozgásával nem számolnak legtöbbször az autósok.

Korábban bemutattunk egy olyan videót is itt a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportálon, ahol az látszik, ahogy az egyik szentendrei zebrán valósággal letarolja a gyalogosokat egy autó. Ezt itt lehet megnézni, ez is elég durva.

A biciklis sérüléseiről nem kaptunk hírt, de a videóról úgy tűnik nagyon megüthette magát, biztosan orvosi vizsgálás volt a történet vége.

Kiemelt kép: részlet a videóból