Elutazott az olaszországi Szicíliába nyaralni, első nap kiment a tengerpartra, de a szállodába visszafelé menet elütötte egy motoros. Bognár János, a Sztárban sztár leszek! című műsor korábbi versenyzője súlyos fejsérüléseket szenvedett, a bordái átszúrták a tüdejét, jelenleg kómában, lélegeztetőgépre kötve fekszik egy olasz kórházban.

Elütötte egy motoros

A TV2 tehetségkutatójából ismert Bognár János Olaszországban, Szicíliában nyaralt, amikor elütötte egy túl gyorsan közlekedő motoros. Úgy tudni a járművön ketten ültek és elhajtottak. A baleset során János koponyájának 80 százaléka súlyosan megsérült, mesterségesen tartják életben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kritikus az állapota

A férfit a helyi orvosok azonnal ellátták, de az állapota kritikus, most lélegeztető gépre kötötték, mert a több bordája eltört, ezek belefúródtak a tüdejébe, és a sebek elfertőződtek, folyamatosan szedik le a savót.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Lélegeztetőgépre kötötték

„Nemrég átszállították egy másik kórházba, gondolom, romlott az állapota. Itt rákötötték egy ECMO nevű gépre, ez segíti a légzését, jelenleg műtüdővel lélegeztetik. A szíve és a többi szerve rendben van, de egyelőre nem tudni, mennyire bénult le, azt mondják, a bal oldala sérült jobban.” – mondta a Blikknek János egy barátja.

Bognár János

Forrás: TV2

300 milliós orvosi számla

Úgy tudni, Jánost a barátai az utazás előtt rábeszélték, hogy kössön egy prémium biztosítást. Szerencsére megkötötte, a számla már 300 milliónál jár és a biztosító akadékoskodik – mesélte a barát a lapnak.

Kilátástalan helyzet

János ismerősei segítettek, elhozták például az autóját a reptérről, jelenleg az egyik ismerős kertjében áll. „Elég kilátástalan a helyzet, azt mondták, addig tartják bent, amíg szükséges” – közölte a barát, aki családtagként törődik Jánossal.

Nincs rokona

János szülei nem élnek, testvérei nincsenek, a rokonaival nem tartotta a kapcsolatot, de aggódó barátai nem hagyják magára a szörnyű helyzetben, folyamatosan intézik az ügyeit, napi kapcsolatban állnak a kórházzal, ahol mindent megtesznek az énekesért.

Próbálják visszahozni a kómából

Az első orvos a baleset után, azt mondta, a koponyasérülését megoperálták, az a kisebb gond, a tüdeje a problémás. Látnak az orvosok némi javulást. Most az az álláspont, hogy lassan, fokozatosan próbálják ébresztgetni a kómából. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Sztárban sztár díszlete – Forrás: TV2