Súlyos baleset történt szerdán a 7. kerületben az István úton. Egy autós a gyalogos átkelőhelyen elütött egy nőt, szerencsétlen hölgy olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett, hogy kórházba kellett vinni. Ez így a koronavírus-járvány idején önmagában is rémisztő.

Szabályosan közlekedett a furgon

A 7. kerületben az István úton a Dózsa György út felé haladt egy középkorú sofőr Nissan Vanette zárt furgonjával a szerdán késő délután, a megengedett sebességhatáron belül. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszínelés a zebránál

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Egy nő akart átmenni az úton

Mielőtt a Bethlen Gábor utcához ért volna, egy zebra keresztezte az utat, melyen egy 30-40 év körüli hölgy szándékozott átkelni, a furgontól balra.

Rendőrök a balesetnél

Sötét ruhában volt

A BudaPestkörnyéke.hu hírportál helyszínen tartózkodó tudósítója úgy tudja, valószínűleg a szürkület és a gyalogos sötét ruhája miatt a furgon sofőrje nem észlelte a hölgyet, ezért amikor ő áthaladt a jármű előtt, csak akkor fékezett, így a jobb elejével elütötte.

Nem tudott időben megállni

Földre csapódott

A gyalogos a földre csapódott a jobb csípőjét ért ütéstől és beverte a fejét az aszfaltba. Egy fiatal férfi szemtanú a hátára fordította és a vérző feje alá tett egy ruhadarabot, amíg a mentők megérkeztek, a járőrök pedig biztosították a helyszínt.

Kórházba vitték

A sérült nőt a mentők szirénázva vitték kórházba. A furgon sofőrje elismerte a felelősségét a rendőröknek. A 78-as trolibusz egy ideig terelve közlekedett, nem érintette a Keleti pályaudvari végállomást. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvételei – Fotó: Gombkötő Krisztián