Őrizetbe vették azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy kedd délután késsel támadt egy másik férfira a Könyves Kálmán körúton, a Lurdy dohányboltnál. A rendőrök egy presszóban fogták el az elkövetőt.

Késsel támadt

Budapest 9. kerületében, a Könyves Kálmán körúton kedden kora este, fél hat környékén, egy férfi késsel kezdett hadonászni, amit egy szemtanú bejelentett a rendőrségnél. A hivatásosok ügyeletes tisztje végig vonalban maradt, amíg a járőrök a helyszínre nem értek, ahol már nem találták meg a késes férfit.

Mentőt hívtak

A BRFK Közrendvédelmi Főosztály helyszínre érkező járőrei mentőt hívtak a felkarján megszúrt férfihez és megkezdték az adatgyűjtést. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Elfogták az elkövetőt

A ferencvárosi nyomozók 20 perccel később egy kőbányai kerületi presszónál megtalálták és elfogták azt a férfit, aki a sérülést okozhatta.

Kihallgatták a gyanúsítottat

R. Lajost előállították, és súlyos testi sértés, valamint felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Nem ismerte el a bűncselekményt

A BRFK tájékoztatása szerint a 42 éves férfi a terhére rótt bűncselekményeket nem ismerte el, de elmondta, hogy a későbbi sértett korábban elvette a sörét és egy szatyorban lévő holmijait is meg akarta szerezni tőle.

Őrizetbe vették

A rendőrök a támadáshoz használt kést a szemle során megtalálták és lefoglalták, R. Lajost pedig őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció