Meglepő felvétel készült a a Tisza párt politikusáról. Ezen az látszik, hogy biztonsági őrök a nyakánál fogva vezetik ki az Ötker nevű szórakozóhelyről Magyar Pétert. Hogy pontosan mi történt, az nem tisztázott. A politikus állítja, bedőlt egy fizetett provokátornak. Magyar mindenesetre elnézést kért a közösségi oldalán. A videót a cikkünk alján éred el.

Elvezették a biztonságiak

A nyakánál fogva vezették el a biztonsági őrök a pulttól Magyar Pétert a Tisza párt politikusát hajnali négykor az egyik belvárosi szórakozóhelyről. A cikkünk alján látható felvételen az látszik, hogy lényegében kivezetik, vagyis kidobják. Hogy pontosan miért volt szükség a beavatkozásra, az nem teljesen egyértelmű. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Törölte a posztot

Magyar Péter az eset után, még hajnalban posztolt, aztán gyorsan le is vette az írást. A media1.hu egyik olvasója azonban kifotózta a posztot, melyben az állt: „Jót buliztunk volna, de Tóniék nem szerették volna hagyni, hogy a fiatalok jól érezzék magukat. Hajrá Steve Klorrár, hajrá Megafon…”.  Ezt követően ismét posztolt a politikus.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Fizetett provokátor

Így magyarázta a történteket Magyar Péter: “Tegnap este több tucat fiatal társaságában jó hangulatú buliban táncoltunk a belvárosban, amíg egy fideszes, fizetett provokátor tönkre nem tette az esténket. Ez a férfi már a korábbi estéken is követett minket. Egy célja volt, hogy csapdába csaljon. Külön hangsúlyozta, hogy ő lesz az, aki engem tönkre fog tenni. 

Váratlan dolog

Nem tudom, mi az oka annak, hogy Magyarországon irritál valakiket, hogy több tucat fiatallal együtt táncolunk és szelfizünk. A fiatalok a pultnál sorban rendelték az italokat, engem is meghívtak néhányra. Aztán váratlan dolog történt. A provokátor először a pult mellett állt, onnan kamerázott. Aztán közelebb jött,  a fiatalok arcába kamerázott, vállalhatatlan trágárságokat kiabált felém, mindent elkövetett, hogy balhé legyen. Sajnos sikerrel járt.” – írja Magyar, majd így folytatja:

Lökdösődés

“Hiába kértük, hogy hagyja abba és a telefonjából törölje azokat a felvételeket, amiknek az elkészítéséhez sok fiatal nem járult hozzá, vagy legalább hagyja abba a filmezést. Miután a családomat és a gyerekeimet  is a szájára vette, kikaptam a kezéből a telefont, aminek fizikai fenyegetés lett a következménye. Lökdösni kezdett, fizikailag fenyegetett engem és a velem szórakozókat.”

Propaganda

“Több mint 30 percig követett az utcán, fiatal egyetemisták segítettek megakadályozni hogy nagyobb baj történjen. Ezúton is köszönöm a fiataloknak, hogy velem voltak. Amit a kormánypropaganda állít az esetről, abból egy szó sem igaz, sem zaklatás, sem hasonlók nem történtek. Az egész esetről rendelkezésünkre állnak a videofelvételek. Minden olyan sajtóorgánummal szemben eljárást indítunk, akik a tényeket szándékosan elferdítik.” – teszi hozzá Magyar Péter.

Megterhelő hetek

A politikus szerint az elmúlt hónapokban nem csak a barátaival, a szeretteivel, a  volt feleségével, de még a gyerekeivel való kapcsolatát is igyekezett tönkretenni a propaganda és provokátorok hada. ”Lelkileg borzasztó megterhelő heteken vagyok túl. Ember vagyok, hibáztam. Mindenkitől elnézést kérek, akit a történtekkel megbántottam.” – írta Magyar Péter.

Az alkohol sosem biztosíték

A politikus közösségi oldalán sokan bíztatják, mások tanácsot adnak neki. Egy hölgy így fogalmaz: „Ezt úgy tudnád elkerülni a legbiztonságosabban, ha kerülnéd ezeket a helyzeteket. Sok múlik most azon, hogy milyen hibák csúsznak be. Tudom hosszú a két év, hogy az ember bezárkózzon, nincs is erre szükség, de ne adj teret az ilyeneknek. Az éjszaka, az alkohol sosem biztosíték a józan gondolkodásra és reakcióra. A fiatalokkal nem csak így lehet találkozni. Úgyis azon a területen fognak provokálni, ahol támadási felületet látnak. Te most sok tízezer fiatalnak vagy példakép, az hogy milyen példát mutatsz, azon most sok múlik. Nem ér ennyit egy „jó kis buli”. Te sajnos már nem vagy magánember, aki azt csinál, amit akar. Ha csalódni kell benned is, akkor itt több millió embernek hullik porba a reménye a jövőjét illetően.” – írja egy követője. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket.

Itt éred el a Magyar Péter kivezetéséről készült videót

Kiemelt kép: részlet a videóból