Szúrt sérüléseket szenvedett és meghalt egy középkorú férfi Budapest 8. kerületében. A budapesti rendőrök a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 59 éves nőt őrizetbe vették.

Bejelentés érkezett

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2023. április 28-án 19 óra 50 perckor érkezett bejelentés, miszerint egy Budapest, VIII. kerületi lakásban egy középkorú férfi szúrt sérüléseket szenvedett és meghalt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

​Hamar kiderült, mi történt

Bár az elhunyt élettársa azt állította, hogy a férfi saját magát ölte meg, a nyomozók a szemle során idegenkezűségre utaló körülményeket tártak fel.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Beismerte tettét

A BRFK Életvédelmi Osztály emberölés​ bűntett gyanúja miatt indított eljárást. A feltételezett elkövetőt, az áldozat élettársát őrizetbe vették, aki beismerő vallomást tett – írta közleményében a police.hu.

Dráma Angyalföldön

Április 20-án csütörtökön 20:55-kor érkezett egy bejelentés a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába. A bejelentő arról számolt be, hogy a 13. kerületi Danubius utca egyik társasházában a folyosón fekszik egy férfi súlyos sérülésekkel. 

 A helyszínre siettek a mentők

A férfit egy éles tárggyal sebezhették meg. A mentők a lehető leggyorsabban megkezdték a férfi újraélesztését. Minden igyekezetük ellenére azonban a szerencsétlenül járt személy életét már nem tudták megmenteni.

Kiderült, ki a gyilkos

A rendőrök hamar megtalálták a feltételezett elkövetőt. A zsaruk egy 34 éves nőt fogtak el a helyszínen. Az ő elszámoltatása a rendőrség közleménye szerint folyamatban van.

Döbbenetes gyilkosság Csornán

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, megölték Csornán a település egyik kedvelt pékjét. A helyiek úgy tudták, K. István békességben élt együtt egy fiatal fiúval, V. Dominik Márkkal. Felmerült a gyanúja, hogy a fiatalember ölhette meg a vállalkozót.

Körözést adtak ki ellene

Mivel a fiatal fiú láthatta utoljára K. Istvánt, így V. Dominik Márk ellen körözést adott ki a rendőrség. A zsaruk azt gyanították, hogy ő zárta rá az áldozatra bérelt lakásuk ajtaját és ő okozta a halálát. A lakóparkban lévő lakásban ugyanis már csak a vállalkozó élettelen testére bukkantak. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció