Hosszabb rehabilitációra készül Molnár Gusztáv. A depresszióval és az alkoholproblémákkal küzdő színész az utóbbi időben szenvedélybetegsége miatt elveszítette munkáit, most pedig felesége is elköltözött tőle.

Nem élnek együtt

„Igen, igaz, Guszti most nem él velem… Picit megrogytunk az elmúlt egy évben, a történtek megviselték a kapcsolatunkat. Addig, amíg ő nem áll talpra, nem gyógyul meg, ez így is marad” – mondta a Blikknek Vivien. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Két éve házasodtak

Vivien és a Drága örökösök egykori sztárja 2020 végén fogadott örök hűséget egymásnak. Azóta Guszti életében sok minden történt, szinte csak botrányos dolgai voltak.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Guszti botrányos dolgai

A színésznek ugyanis alkoholproblémái vannak, tavaly nyáron pedig volt párja megvádolta, hogy bántalmazta közös gyermeküket. Idén májusban pedig Vivien hívott rendőrt gödöllői otthonukba, mert a színész öngyilkossággal fenyegetőzött.

Depresszióval küzd

Az RTL volt sztárja ezek után azt mondta, hogy bipoláris depresszióval küzd. Munkái nagy részét is elveszítette.

Feladta a harcot

„Ő most a gyógyulásra fókuszál. Azt mondtuk, addig, amíg ő nem tesz azért, hogy jól legyen, a kapcsolatunkat nem tudjuk tovább folytatni. Én a végsőkig kitartottam mellette, támogattam, az összes energiámat felhasználtam erre, de be kellett látnom egy idő után, hogy nem akarhatom helyette én a gyógyulást, ez csakis rajta múlik” – mondta Guszti felesége.

Tükörbe kell néznie

Vivien azt mondta, hogy az utóbbi időben nagyon sok szakirodalmat olvasott a függőséggel és a depresszióval kapcsolatban. Arra jutott, hogy ameddig Guszti nem néz tükörbe és ismeri be, hogy baj van, hiába áll mellette valaki, nem lesz változás az életében.

Külön lakásban élnek

„Most nem élünk egy fedél alatt, de beszélünk telefonon, nem engedtem el a kezét. Nem hagyom cserben, nem fordulok el tőle, de egyszerűen tovább nem akarhatom én, hogy jól legyen, hanem ezért neki kell megharcolnia. Most egy darabig külön lakásban folytatjuk az életünket, mert ez kell ahhoz, hogy csinálja a terápiát, gyógyuljon, magára fókuszáljon. Nehéz volt megélni, hogy elmegy, és hogy innentől csak magára számíthat” – folytatta Vivien.

Hosszabb terápiára megy

A színész felesége azt mondta, a tervek szerint Guszti egy hosszabb terápián vesz majd részt. Reméli, lesz ereje végigcsinálni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Lemondott fia láthatásáról

Pár hete írtunk arról, hogy Molnár Gusztáv lemondott kisfia felügyelt láthatásáról. Tette mindezt annak ellenére, hogy jelenleg ez az egyetlen hivatalos módja annak, hogy gyermekével legyen. A döntése azért is meglepő, mert Guszti legutóbb, amikor öngyilkossággal fenyegetőzött, azt mondta, azért lett labilis, mert nem tölt elég időt gyermekével. 

Ez is érdekelhet

Megszólalt a Quimby billentyűse: ilyen állapotban van most az alkoholproblémái miatt visszavonult Kiss Tibi

Kiemelt kép: Molnár Gusztáv – Forrás: RTL klub