Szakított Szabó Zsófi és Shane Tusup. A szerelmesek nem egészen egy éve jöttek össze, februárban kérte meg az RTL műsorvezetőjének kezét Hosszú Katinka volt férje.

Szakított Szabó Zsófi

„Szeretnénk a saját oldalunkon elmondani a minket követőknek, hogy eljegyzésünket Shannel felbontottuk. Sehol sem szeretnénk erről nyilatkozni, ezért megkérünk mindenkit, hogy ezt tartsák tiszteletben”– írja  posztjában Szabó Zsófi. Az edző egyébként ugyanezt a néhány mondatot osztotta meg követőivel.

Szerelmi történet

Shane Tusup és Szabó Zsófi szerelmi története már hónapok óta tartott. 2021 december 1-jén jelentették be, hogy együtt járnak, Shane Tusup akkor „élete szerelmeként” aposztrofálta a műsorvezetőt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Az RTL-ben ismerték meg egymást

 A sztáredző az RTL reggeli műsorában ismerte meg Zsófit, majd szerelmi akciót indított a műsorvezető megszerzéséért. A sztáredző sikeres volt, gyorsan behálózta Zsófit. 

Shane beült a fekete Mercedesbe

Nemsokára el is készült az első fotó, ahogy Shane reggel kilép Zsófi házából és beül az utcán parkoló fekete Mercedesébe. Ezzel egyidőben folyamatosan fotósok voltak a nyomukban. Lekapták őket kávéházban vagy éppen az utcán. Mindenki az ismert szerelmespárra volt kíváncsi.

Összeköltöztek Törökbálinton

Néhány hét kavarás után összeköltöztek Szabó Zsófi törökbálinti házába. Amikor felreppent a hír, hogy az olimpiai bajnok Hosszú Katinka volt férje, Shane Tusup összejött Szabó Zsófival, fotósok költöztek Zsófiék törökbálinti háza elé. Bizonyítékot akartak, hogy titokban együtt élnek a szerelmesek. 

Egy interjúban beszéltek szerelmükről

Nem sokkal később Hosszú Katinka volt férje, Shane egy interjúban mesélt az érzéseiről. Elmondta mennyire boldog, hogy megtalálta a tökéletes nőt és a szerelmet.

Zsófi elvált

Ezt követően arról szóltak a hírek, hogy Zsófi válása lezárult. Azt nyilatkozta egy ismerősük, hogy nem volt ajtócsapkodás. Zsoltival mindenben sikerült megegyezniük, ráadásul a viszony is jó közöttük, a lezárást is csendben és békésen rendezték. Szülőként Mendel érdekeit tartották szem előtt. Éppen ezért gördülékenyen intéznek mindent, ami a gyerekkel kapcsolatos. Zsolt sűrűn van Mendellel és így Shane-nel is találkoztak már – mondta egy ismerősük.

Megkérte a kezét

Zsófi válása lezárult, idén februárban, a szerelmesek Monte-Carlóban pihentek. Shane közösségi oldalán azt írta: „A világ legszerencsésebb férfijává tett. Életem szerelme igent mondott.” Ugyanabban az időszakban Zsófi ezt posztolta: „Azt mondta, szeretné ha együtt élnénk le életünk. Megkérdezte szeretném-e? Szeretném!”

Berkivel is együtt élt

Szabó Zsófi egyébként még TV2-s sztárként a nemrég elhunyt Berki Krisztiánnal is együtt élt. Akkora volt a szerelem, hogy még egymás monogrammját is a kezükre tetováltatták.

Gyakran esik szerelembe

Ezután Zsófi szerelembe esett a Jóban Rosszban egykori producerével. Ők is összeköltöztek Nagy Tamás solymári házába. De ez a szerelem sem tartott sokáig, úgy ahogyan Zsófi házassága és a Shane Tusuppal való eljegyzése sem. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Szabó Zsófi és Shane Tusup – Forrás: BPK montázs