Játékokat gyakran vásárolunk, mert vagy a saját családban vagy pedig egy rokon családban biztos van olyan gyerek, akit a születés- vagy névnapjára, karácsonyra, húsvétra illik meglepni valamivel. Nem beszélve arról, ha több, különböző gyerek részére kell beszerezni az ajándékokat.

A BestMarkt logikai, készségfejlesztő vagy társasjátékai csak egy részét képezik a számtalan kategóriának, itt csoportokra bontva megtalálhatjuk a számunkra megfelelőt. Ez a széles körű bontási lehetőség biztosítja a gyorsabb, egyszerűbb és könnyebb kereshetőséget. Kiválasztva az egyik kategóriát, további szempontok mentén tovább szűkíthetjük a találati listánkat, így közelebb kerülve a győztes játékhoz.

Milyen játékot válasszunk?

Ezt a kérdést teszi fel még a többgyermekes, tapasztalt szülő is, aki ha betéved egy nagy áruházba, végtelen sorokon át elképedve álldogál és várja a segítséget, hogy akkor melyik is legyen a kiválasztott termék. Ezt könnyíti meg egy olyan webáruház, ahol mindenféle játéktípust különféle korosztálynak egy helyen lehet megtalálni, nem kell órákat eltölteni a különböző webáruházakban történő keresgéléssel.

Ilyen webshop a BestMarkt is, ahol ráadásul megtalálhatjuk az összes elképzelhető játéktípust, ami jelenleg fellelhető.

Ha a gyereknek vannak elképzelései, konkrét érdeklődési köre, akkor könnyebb dolgunk van, tudunk valamennyire célzottan keresgélni. Más a helyzet azonban, ha nem annyira ismerjük a megajándékozni kívánt személyt, ilyenkor jobb, ha előtte körbepuhatolózunk, akár tőle vagy pedig a szülőktől, nehogy a végén még mi kerüljünk kellemetlen helyzetbe, netalán vissza kelljen küldeni a megvásárolt árucikket.

Jobban járunk, ha fejlesztő típusú játékot vásárolunk

Nagyon sok olyan játék van, amit ha a kezébe vesz a kisgyerek, legyen még csak néhány hónapos totyogó vagy már alsó tagozatos kisiskolás, egy-két nap alatt végigjátssza, és már unatkozik újra. Ezt elkerülendő a legjobb választás, ha olyan játékot keresünk, amelynek nagy az újrajátszhatósága, miközben folyamatosan fejleszti a különféle készségeket, és akár sok évig is a társa lehet a gyermeknek.

Ilyen játékok a különféle építőkockák, amelyek már megannyi márkával jelen vannak a piacon. Köztük a legismertebb és legnépszerűbb a Lego, amely sok évtizede töretlenül nem csupán a gyerekeknek, de sok felnőttnek is a kedvence. Tematikus sorozataival újabb és újabb aprónépeknek lopja be magát a szívébe. A Lego mellett sok más hasonló építőjáték is van, barátibb árszínvonalon, érdemes körülnézni. A kisebbeknek a különböző színű és méretű fakirakók a kedvenceik.

A társasjátékok tengerében

Évről évre több ezer új társasjáték kerül a piacra, amelyek már konkrét korosztályú és érdeklődésű körű gyerekeknek és felnőtteknek lettek szánva. Ha nagyjából meg tudjuk saccolni, hogy hány éves korig szeretnénk, hogy egy adott társassal játsszon a gyerkőc és milyen témák kötik le, már nyert ügyünk van, mert egy tematikus társasjátékkal hosszú időre szóló élményt kaphat.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.