Fényes nappal támadtak meg az utcán egy 16 éves fiatalt Biatorbágyon. A fiút a nyílt utcán egy 17 éves kamasz verte meg. Egy videót is feltöltöttek a megdöbbentő esetről. Állítólag egy szerelmi háromszög miatt bérelték fel a verekedőt, aki ütötte és rúgta az áldozatát. A környéken lakókat megdöbbentette a brutális eset.

Brutális eset

Brutálisan megvert egy 16 éves fiatalt egy 17 éves fiatal Biatorbágyon. Állítólag egy szerelmi háromszög állt a háttérben, a támadót felbérelték. A kamasz olyan durván ütötte és rúgta az áldozatot, hogy az súlyos sérüléseket szenvedett: többek közt eltört az orra. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Rengeteg ütés és rúgás

Az esetről videó is készült, melyen jól látszik, hogy a kamasz rengeteg ütést és rúgást mért a társára. A környéken lakók döbbenten állnak az eset előtt, elmondásuk szerint sosem láttak hasonló esetet.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

„Ilyenről még nem hallottam”

„Ez biztosan nem egy gyakori dolog Biatorbágyon. Én tősgyökeres biatorbágyi vagyok, de ilyet még nem hallottam, hogy ilyen történik. Nagyon elcsodálkoztam ezen” – nyilatkozta az egyik lakó a Tényeknek.

Évekre börtönbe kerülhet

A rendőrség az otthonában fogta el az elkövetőt, aki akár öt évre is börtönbe kerülhet.

Viperával verték a házaspárt

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról korábban, hogy Nótár Mary-koncert alatt, gyermekei szeme láttára vertek véresre egy szombathelyi édesanyát. Több férfi támadt rá egy gyermekeivel a koncertet élvező nőre. Az asszonyt az elmondások alapján teleszkópos bottal – amit a köznyelvben viperának neveznek – többször is megütötték a fején. 

Éjszaka jött a bejelentés

A rendőrség most azt közölte, hogy a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányságra 2023. április 30-án, az éjszakai órákban érkezett bejelentés arról, hogy Szombathelyen, az Emlékmű dombon megtartott nyilvános rendezvényen több személy összeverekedett – írják a rendőrség oldalán.

Hosszú ideje tartó viszály volt a kiváltó ok

A bejelentést követően a Szombathelyi Rendőrkapitányság munkatársai azonnal a helyszínre érkeztek, majd megkezdték az elsődleges intézkedéseket. Az intézkedés során megállapították, hogy egy, a két szembenálló fél között hosszú ideje elhúzódó viszály okozta a nézeteltérést, amely tettlegességig fajult.

Hat férfit hallgattak ki

Az elkövetői kör felderítését és a bizonyítékok beszerzését követően a szombathelyi rendőrök hat férfit hallgattak ki gyanúsítottként csoportosan, felfegyverkezve, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Megütötte a támadót

A két gyermekével visszatérő apa azonnal a felesége védelmére kelt, az egyik támadót megütötte, de közben őt is többször fejbe vágták, emiatt a földre zuhant.

Kiesett a babakocsiból

A verést közelről nézték végig a házaspár kiskorú gyermekei. Négyük közül a legkisebb, egy kislány a dulakodás közben kiesett a babakocsiból, de nem sérült meg. A gyerekek kiborultak, órák múlva sem tudták abbahagyni a sírást. Őket az egyik hozzátartozójuk vitte el a majális helyszínéről. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció