A szerelmesek összeházasodtak, de a férfi anyja miatt nem éltek egy háztartásban. Az anyós szóba sem állt a menyével, amiatt az ifjú férj állandó pszichés nyomás alatt volt, gyógyszereket is szedett. A fiatal házasok a tragédia előtti éjszakát együtt töltötték, majd semmi előjel nélkül, a férfi baltával verte szét felesége fejét.

A házasság után sem éltek együtt

Egy férfi 2019 augusztusában Tatán feleségül vett egy három gyereket nevelő nőt. Elhatározta, hogy abban a házban, amiben az anyjával lakik, kialakít egy külön lakrészt maguknak. Szeretett volna ott együtt élni a feleségével, amihez babaváró hitelt is igényeltek. Amíg nem készült el a közös otthonuk, a nő egy albérletben élt a gyerekekkel. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az anyós szóba sem állt a menyével

A férfi anyja, vagyis a nő anyósa ellenezte a házasságot és az együttélésüket is. Annyira, hogy beszélgetni sem volt hajlandó a nővel. A férfi viszont igyekezett mindkettőjüknek megfelelni, ami miatt rövid időn belül pszichés problémákat okozott.

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Gyógyszereken élt a férfi

A feszült idegállapota miatt szorongásoldó hatású gyógyszert kezdett szedni. Az elkövető édesanyja pedig arról beszélt korábban, hogy a nő még az esküvőjük után is a volt férjénél lakott, az új párjával csak alig találkoztak.

Sok volt a vita

A friss házasok életét az is nehezítette, hogy a nő exférje többször is veszekedett a nő új párjával, de ezek a viták általában hamar lezárultak. A feleség pedig többször meg is fenyegette az új férjét, hogyha nem tölt vele több időt, akkor elhagyja őt. Ez fájt a férfinak, de aztán a nő megnyugtatta, hogy nem gondolta komolyan.

Együtt töltötték az éjszakát

2019 augusztus utolsó napján a feleség a ház hátsó, különálló szobájában a férjével töltötte az éjszakát. Másnap is ott maradt, szinte az egész napot együtt töltötték a férfival, aki csak ebédelni ment át az anyjához, ahová a nő nem kísérte el. 

Baltával vágta fejbe a nőt

Ebéd után a férfi visszatért a feleségéhez, majd másfél óra múlva ok nélkül, megfogott egy baltát és többször fejbe vágta vele a nőt.

A nő a helyszínen meghalt

Aztán megfogta a vadászkést és a földön fekvő áldozatot még háromszor mellkason szúrta. A nő a helyszínen belehalt sérülésébe.

A gyilkosság után kihívta a rendőrséget

A férfi a gyilkosság után kihívta a rendőröket, a helyszínen megvárta őket. A nőnek nyílt koponya és agysérülése lett, a gyors orvosi segítség sem menthette volna meg az életét. 

17 év fegyházat kapott

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt, nem jogerősen, 17 év fegyházbüntetésre ítélte a Tatabányai Törvényszék. Az ítélet ellen az ügyészség súlyosbításért, a férfi és a védője enyhítésért fellebbezett. Az ügy másodfokon, a Győri Ítélőtáblán folytatódik. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a tettest vezetőszáron kísérik a rendőrök – Forrás: police.hu