Ahogyan azt a BudaPestkörnyéke.hu is megírta Molnár Áron és Józan László boxmérkőzése nem tartott sokáig múlt vasárnap. Józan László, aki legutóbb Kállay-Saunders Andrást győzte le, elmondta, hogy nagyon félt a meccstől. Egyrészt azért, mert Áron jó barátja a színházban, másrészt azért mert ismeri Áron energiaszintjét. Most Molnár Áron is megszólalt, elmondta, esze ágában nem volt bántani Józan Lászlót.

Félt Árontól

Amint arról portálunk is beszámolt már a boxmérkőzés elején lehetett érzékelni, hogy Józan László túl józan. Nem győztesként vonult be, láthatóan tényleg félt Árontól, akinek az ütései elől valósággal menekült a ringben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Baráti verekedés

Áron is elmondta a mérkőzés előtt, hogy milyen jóban vannak és lényegében sajnálja, hogy a barátját kell megvernie. A mérkőzés előtt többször össze is ölelkeztek, érzékelhető volt, hogy tényleg jóban vannak, nem nagyon fognak egymásnak menni.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Túl jóban vannak

A vasárnap esti Sztárboxban a Molnár Áron – Józan László mérkőzés megmutatta, hogy nem lehet úgy jó boxot csinálni, hogy az ellenfelek jóban vannak egymással, mert abból csak óvatoskodás és idő előtti feladás lesz. Így is történt.

Bedobta a törölközőt

Már az első mentben Áron adott pár taslit Lacinak, akire kétszer rá is kellett számolni, végül a mérkőzés indulása után másfél perccel Laci bedobta a törölközőt, nem akart tovább boxolni. Ilyenkor a szabályok szerint az ellenfél kiütéses győzelemmel győzött.

Esze ágában nem volt bántani

 Molnár Áron most az RTL Reggeliben is beszélt a múlt vasárnapi mérkőzésről, ahol elmondta, esze ágában sem volt komolyabb sérülést okozni Józan Lászlónak. Sőt, kimondottan ügyelt is rá, hogy még véletlenül se történjen baj.

Visszafogta magát

„Hat éven keresztül játszottunk együtt. Több mint 25 előadást játszottunk havonta, és most egyszer csak így szembeálltunk egymással a ringben. Eszem ágában sem volt Lacit bántani ebben a helyzetben. Nagyon fontos volt mindenekelőtt, a győzelem előtt is a testi épsége. Hogy komolyabb sérülést ne szerezzen” – mondta, majd hozzátette: alaposan visszafogta magát a meccs közben.

Rácz Jenővel a ringben

Molnár Áron a szuperdöntőben Rácz Jenővel méri majd össze az erejét, akiről azt mondta, tiszteletreméltó ellenfél. A mérkőzés kőkemény összecsapásnak ígérkezik, a színész pedig már izgatottan várja.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a videó:

Kiemelt kép: Molnár Áron – Forrás: RTL Klub