A Pest Megyei Főügyészség vádat emelt egy férfival szemben, aki egy vita során előbb eszméletre verte élettársát, majd élettelen testét elrejtette egy állati tetemek tárolására használt verembe.

Se veled se, se nélküled

A vádirat szerint az elkövető férfi és a sértett nő évek óta se veled, se nélküled viszonyt folytatott. A nő többször is megcsalta a férfit illetve el is költözött tőle, majd visszatért.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megragadta a nő vállát

2020. novemberében újra együtt laktak a férfi veresegyházi munkahelyének szolgálati lakásában. November 5-én este ismét veszekedni kezdtek, melynek során a sértett bántalmazta az elkövetőt, aki erre megragadta a nő két vállát, majd nagy erővel lefejelte. A nő ettől azonnal elveszítette az eszméletét és a földre rogyott.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megrugdosta

A férfi ekkor a magatehetetlen nőhöz lépett és lábával, amelyen acélbetétes munkavédelmi bakancsot viselt, két-három alkalommal, nagy erővel felső testébe rúgott.

El akarta tüntetni

Mivel a bántalmazást követően a sértett semmilyen életjelet nem adott, az elkövető elhatározta, hogy eltünteti a testet. A munkájához használt traktorral az épülethez állt, majd annak utánfutójára felhúzta a sértettet.

Verembe dobta

Ezután a közelben lévő, állati tetemek eltemetésére használt veremhez hajtott és a testet belehúzta. Ezt követően gallyakkal és állatbőrrel is lefedte.

Három hónap múlva találták meg

A nő eltűnését testvére jelentette be, de testét csak halálát követően három hónap múlva találták meg. A Pest Megyei Főügyészség a férfi ellen emberölés bűntette miatt emelt vádat.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság ügyhöz kapcsolódó korábbi videója itt érhető el:

Ez is érdekelhet:

Ezt a két férfit keresik nagy erőkkel a fővárosi rendőrök: megtámadtak és kiraboltak egy idős nénit, aki súlyosan meg is sérült

Kiemelt kép: police.hu videorészlet