A Magyarországon elérhető burkolatoknak se szeri, se száma, de van pár olyan gyártó cég, akik tényleg minőségi anyagokból készítik el a különféle terasz- és falburkolatokat. Érdemes alaposan körülnézni, mielőtt vásárlásra adnánk a fejünket. 

A WPC falburkolat a WPC DECK kínálatában is megtalálható, és csak európai alapanyagokból készült termékeket értékesítenek. Az összes terméket nagyon szigorú minőségi ellenőrzésnek vetik alá annak érdekében, hogy ügyfeleiknek a legjobb színvonalat biztosítsák. Az Európában is a legjobb burkolatok között számontartott WPC termékek beszerzésével évekre letudhatjuk a ház körüli burkolási teendőket. Ezek a termékek nagyon hosszú élettartammal rendelkeznek, és áraik is megfizethetők. 

Fontos, hogy megfelelő tapasztalattal rendelkező gyártótól vásároljunk

Amikor a falak burkolására kerül sor, akkor járjunk el körültekintően, és csak olyan gyártótól vásároljunk, aki közel 20 év gyártási tapasztalattal és minimum 10 év gyári tapasztalattal rendelkezik, hiszen csak így lehetünk biztosak abban, hogy minőségi alapanyagból készült terméket vásárolunk. 

Milyen előnyökkel rendelkezik a minőségi WPC falburkolat?

  • Tökéletesen helyettesíti a hagyományos fa burkolatokat, és emellett nem kell folyamatosan az állagmegóvással foglalkozni, azaz gondozásmentes anyag. 
  • Olajozást és festést egyáltalán nem igényel. Nem repedezik és nem szálkásodik, ami a hagyományos fánál sokszor esztétikai problémát is okoz. 
  • A rendszer maga egy szellőztetett homlokzati burkolat, ami a fal és a burkolat között légüres teret hoz létre. 
  • Nagyon nagy előnye, hogy telepítésével csökken a penész kialakulása, így nagyon sok betegséget elkerülhetünk. 
  • Javul az otthonok levegőminősége és az ott élők általános közérzete.
  • Erős napsugárzás esetén sem fogjuk annyira megérezni a hőt, mint egy hagyományos szigetelésnél, hiszen képes a hősugárzás csökkentésére. 
  • Javítja az épületek hangszigetelését, így forgalmasabb területeken is érdemes ezt választani. 
  • Ezeket a burkolati elemeket függőlegesen és vízszintesen is el lehet rendezni, így teljesen a saját igényekre szabható az esztétikai megjelenése. 
  • Nagyon gyorsan telepíthető, így évekkel később a lecserélése sem fog annyi munkálattal járni, mint ahogy a hagyományos szigeteléseknél az már megszokott. 

Hol lehet felhasználni?

Homlokzatoknál, mennyezetekre és oszlopokra is rögzíthetjü,k így javítva az épületek szigetelését és az esztétikai megjelenést. A burkolat megvédi az épületet az időjárási viszontagságoktól, így biztosan nem kell minden egyes vihar esetén a biztosítóval hadakozni. 

Látható, hogy nagyon sok előnye van a WPC burkolatoknak, ezért még építkezés előtt érdemes a tervezővel egyeztetve ezt a burkolatot kérni. Amennyiben egy megbízható és éveken keresztül jó szolgálatot tevő homlokzatról álmodozunk, akkor ezzel a termékkel kifejezetten jól fogunk járni. Minden esetben törekedjünk olyan falburkolatot beszerezni, ami tényleg minőségi alapanyagokból készül. 

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő a wpcdeck.hu oldalt működtető cég. Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják olvasóink a Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek sokáig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak.