Szeretője szült gyermeket Solti Ádámnak, miközben a Barátok közt sztárja feleségével lombikkezelésre járt. A házasságon kívüli kapcsolatról Berni véletlenül szerzett tudomást. Ádám édesapja és testvére segítségét kérte a szorult helyzetben, a család végül a szerető oldalára állt.

Szeretője volt Solti Ádámnak

Drámai helyzetbe került Solti Ádám! A Barátok közt egykori szereplője házassága mellett szeretőt tartott, a szerelmi kapcsolatból pedig született egy kisfiú. A hölgy 2020-ban teherbe esett, és Solti Ádám hiába könyörgött, semmiképp nem akarta elvetetni a gyermeket, így a színész hazugságspirálba került otthon. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fenyegette szeretőjét

„Sosem bántottam, de bevallom, fenyegettem azzal, hogy megteszem. Csúnya dolgokat vágtam a fejéhez, nem vagyok büszke rá, de a pillanat hevében kicsúsztak ezek az indulatos, undorító dolgok. Itt volt ez a hatalmas titok: szeretőm van, terhes lett, és úgy leszek apa, hogy nem attól a nőtől akarok gyereket, nem őt szeretem, és nem tudok semmit sem tenni” – mondta a Blikknek Solti az X-Faktor egykori felfedezettje.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Feleségével nem jött össze a baba

A színész azt mondja, azért is érezte rosszul magát az egésztől, mert a feleségével hiába próbálkoztak, Bernadett nem esett teherbe. Rettegett attól, hogy kiderül a dolog, összevissza hazudozott, hogy a feleségét megvédje, mert attól félt, ha megtudja, összeomlik. Már az is eszébe jutott, hogy elválik gyorsan, nehogy sérüljön a párja, közben attól is borzasztóan félt, hogy a szeretője kitálal, ezért őt is hitegette. 

Lombikkal próbálkoztak

2019 októberében Solti Ádám felesége közösségi oldalán még arról posztolt, hogy mennyire szomorú, mert a koronavírus miatt el kellett halasztaniuk a soron következő lombikbeavatkozásukat. Akkor azt mondta, már 2 próbálkozáson vannak túl, sajnos sikertelenül.

Felesége bizakodó volt

„Ami számomra is meglepő, hogy ezúttal most nem sírtam. Egyetlen könnycseppet sem ejtettem azóta, mióta megtudtam, hogy a 2. lombikunk sem sikerült. Nem tudom miért, pedig veszteség és fájdalom. Viszont, a sikertelenség ellenére, azt mindenképpen szeretném megjegyezni; ezúttal hatalmas eredményt értünk el! Nagyon sok gyönyörű, egészséges, beültetésre alkalmas embriónk lett, akiket sikerült lefagyasztani, és azok a picike kis életkék, most csak rám várnak.. én pedig Rájuk!” – írta Solti Berni.

El akart válni

Solti Ádám most azt mondta, szeretője terhessége után csak az volt a célja, hogy ne legyek együtt Bernivel, semmi más nem számított neki, „ezért azt mondtam, elválok, de akkor sem leszek vele. Egész nap és éjjel zakatolt a fejem, aludni sem tudtam, szégyellem, de az alkoholba menekültem. A feleségemtől eltávolodtam, lehet, hogy tudat alatt azt akartam, hagyjon el, és akkor nem töröm össze a lelkét azzal, hogy mástól van gyerekem”.

Ádám családja a szerető mellé állt

A színész végül az édesapjához fordult segítségért, ám elmondása szerint ő a testvéreivel együtt a várandós nő mellé állt, míg a család többi tagja Solti Ádám pártját fogta. 2020 augusztusában aztán megszületett a kisbaba, a színész viszont még ekkor sem merte elmondani párjának a történteket. Állítása szerint az apja és a gyermek anyja is terrorizálta, hogy találkozzon a kicsivel.

Berni sokkot kapott

A találkozás a másfél év alatt csak pár alkalommal esett meg, a színész elmondása szerint annak ellenére, hogy kérte a hölgyet, ne tegye, ő képeket és videókat is készített róla és a gyermekről. Épp ezért úgy gondolta, ha nem hozza nyilvánosságra a történteket, idővel a hölgy tenné meg helyette. A színész felesége végül egy véletlen folytán értesült arról, hogy a férjének gyermeke született. Bernadett sokkot kapott, és pár hétre külön is költöztek, ám végül úgy döntött, nem hagyja el a párját.  

Felesége megbocsájtott

A színész azt mondta, hogy az eset óta sokkal erősebb lett a kapcsolata feleségével, aki a házassági eskünkhöz tartva magát a rosszban is mellette áll. Solti Ádám szerint a volt szeretője azóta is folyamatosan próbál mindenféle ürüggyel a gyerekre hivatkozva kapcsolatba lépni vele, ám ő úgy véli, a hölgy semmi mást nem akar, csak hogy tönkre tegye a házasságát.

Támogatná a fiát

A Barátok közt egykori sztárja azt mondta, hajlandó támogatni a gyermekét, ha kell, félretesz minden hónapban egy bizonyos összeget, és amint nagykorú lesz, hozzáférhet. Az sem lenne ellenére, hogy találkozzanak, legyen a fia, de csak akkor, amikor ehhez már nem kell az anyja.

Mindenkitől bocsánatot kér

„Szeretnék mindenkitől bocsánatot kérni, elsősorban a feleségemtől, akit megcsaltam, és akinek évekig hazudtam, olyan mérhetetlen fájdalmat okoztam, amilyet nem érdemelt meg. A rajongóktól, színházba járóktól, a nézőktől és az olvasóktól is bocsánatot kell kérnem, mert minden bizonnyal most csalódnak majd bennem. Nem akarok mentegetőzni, megúszni a történetet, hibáztam. Oltári nagy hülye f*sz voltam, és egy rossz döntéssel rengeteg ember életét nehezítettem meg, sőt majdnem tönkre is tettem” – mondta a színész.

Kiemelt kép: Solti Ádám – Forrás: