Saját lányát ejtette túszul egy egyiptomi férfi Soroksáron, kedden. A férfi volt párját már korábban is bántalmazta, a nőnek az egyik bordája is eltört. Most a TEK kommandósainak kellett kihozniuk a 8 éves kislányt a családi házból, miután apja bozótvágó késsel fenyegetőzött. A TEK akciójáról készült videót cikkünk végén tudod megnézni

Foglyul ejtette lányát

Kedd délben Budapesten, a 23. kerületben, egy felbőszült arab férfi a saját lányát ejtette foglyul a házukban. Az épületből még éppen ki tudott menekülni a 8 éves gyermek édesanyja, Hajnalka, aki azonnal értesítette a rendőröket. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

Bozótvágó kés volt nála

Mivel a volt párja egy hatalmas bozótvágó késsel fenyegetőzve zárkózott be a családi házba, és félő volt, hogy kárt tesz a kisiskolásban, a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége törte rájuk az ajtót.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Hollandiában ismerkedtek meg

A Soroksáron élő Hajnalka biztosítási szakemberként dolgozott Hollandiában. Ott ismerkedett meg az egyiptomi származású Amadallával. Kezdetben csak barátkoztak, ám aztán a nő nem tudott ellenállni a férfi sármjának és kedvességének.

Szenvedélyesen udvarolt

Az arab férfi szenvedélyesen udvarolt, és a tenyerén hordozta a magyar nőt. Hajnalka a világ legboldogabb emberének érezte magát. Ezután döntöttek úgy, hogy családot alapítanak Magyarországon.

Hajnalka szakított a férfival

„Ez a férfi nem normális ember, de az elején én is bedőltem neki! Aki nem ismeri, ránézésre azt hiszi róla, hogy egy angyali lény, de Amadalla előbb-utóbb megmutatja az igazi énjét. A lányom is rájött erre, ezért annak ellenére jobbnak látta, ha kilép a kapcsolatból, hogy egy közös lányuk is született” – mondta a Borsnak Ferenc, Hajnalka édesapja.

Eltörte a bordáját

„A lányom már egy ideje tervezgette, hogy szakít az egyiptomival. Ezt meg is mondta neki, de a pasas ezt nem fogadta el. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy rendszeresen verte Hajnit, de egyszer annyira eljárt a keze, hogy a lányomnak egy bordája el is tört. Azóta is féltem a gyerekemet az arabtól, most remélem, végleg megszabadulunk tőle. A legjobb lenne, ha kiutasítanák az országból!” –mondta Ferenc.

Azt hitte, lelövik

Az egyik szomszéd a keddi eseményekről azt mondta, hogy először csak néhány rendőrautót látott elsuhanni, aztán már egy „egész hadsereg” vonult fel. Lövéseket is hallott, és biztosra vette, hogy a túszejtő nem maradt életben.

Gumilövedékkel lőtték

„Aztán megtudtuk, hogy gumilövedékes fegyverrel lőttek Mohamedre, így sikerült végül megfékezniük. Ez a férfi korábban itt élt velük, de nemrég a nő szakított vele, amit képtelen volt elfogadni. Az pedig végképp betette nála a kaput, hogy Hajnalkának új párja lett. Korábban egyébként kívülről teljesen normálisnak tűnt, nem látszott rajta agresszivitás, de kiderült, hogy évekkel ezelőtt már eltörte a párja bordáit. A kislány nagyon megijedt, de örül annak, hogy megszabadították az apjától” – mesélte a Blikknek a család egyik közeli barátja.

Őrizetbe vették

A BRFK személyi szabadság megsértése minősített esetének megalapozott gyanújával indított eljárást. Az egyiptomi férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A bántalmazás miatt már eljárás folyik ellene

A gyanúsított vallomást nem tett. A kerületi ügyészség szerint megalapozott a veszélye annak, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén újabb erőszakos bűncselekményt követne el a volt élettársa vagy a gyermeke sérelmére. A volt élettárs sérelmére elkövetett korábbi bűncselekmény miatt jelenleg már folyik másik büntetőeljárás a gyanúsítottal szemben, amely bírósági szakaszban van. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

A TEK akciójáról készült videót itt tudod megnézni

Kiemelt kép: részlet a TEK videójából – Forrás: youtube