A Szolnok melletti településen mindenki arról beszél, hogy mi történt a csendes utcában álló házban, ahol holtan találtak tegnap este egy férfit és egy nőt. A polgármester nyugalomra inti a helyieket, jelentős rendőri készültség van most is a településen, a képen látható férfi ellen adtak ki körözést, ő lehet a tettes.

Két halott

Egy tószegi családi házban holtan találtak egy férfit és egy nőt január 15-én kora este. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást. A fenti képen látható 60 éves férfit keresik, ő lehetett a tettes. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kihívták a rendőrséget 

A rendőrök állampolgári bejelentésre mentek be egy tószegi házba, ahol holtan találtak két embert. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nyugodjon meg mindenki! – kéri a polgármester

Gyuricza Miklós, Tószeg polgármestere felhívást tett közzé a településen, eszerint senki nincs veszélyben, a rendőrség rendkívül nagy erőkkel van jelen a településen, az egyenruhások teszik a dolgukat.

Ebben a házban történt a gyilkosság

Tószeg, 2024. január 16. Bűnügyi helyszínelés miatt lezárt utcaszakasz Tószegen 2024. január 16-án. A Tiszavirág utca egyik családi házában, az állampolgári bejelentésre kiérkező rendőrök holtan találtak egy férfit és egy nőt. A rendőrség emberölés gyanúja miatt indított eljárást . MTI/Mészáros János

Füstös Ferencet keresi a rendőrség

Forrás: Rendőrség

Tószeg kisokos

Tószeg alacsonyan fekvő alföldi település Jász-Nagykun Szolnok vármegye középnyugati részén, a Tisza jobb partján, a megyeszékhely Szolnoktól 9 kilométerre. A 2011-es népszámlálás során a lakosok 88,9%-a magyarnak, 1,7% cigánynak, 0,6% németnek, 0,2% románnak mondta magát (11% nem nyilatkozott; a kettős identitások miatt a végösszeg nagyobb lehet 100%-nál). A vallási megoszlás a következő volt: római katolikus 41,6%, református 9,4%, görögkatolikus 0,5%, evangélikus 0,2%, felekezeten kívüli 22,1% (25,2% nem nyilatkozott).

Itt van Tószeg

Kiemelt kép forrása: MTI/Mészáros János