Holdampf Linda sokáig a háttérben dolgozott, aztán egyszer csak a stylistból műsorvezető lett, és sokan kérdőjelezték meg, hogy hogyan került oda. A csinos televíziós személyiség mindig is kacérkodott a gondolattal, hogy képernyőn lehessen egyszer, mígnem lehetőséget kapott rá. Linda elárulta: Budapestről újra vidékre költözött és ismét Diósdot választotta.

Sokáig a háttérben dolgozott

Linda sokáig a háttérben, leginkább stylistként tevékenykedett, mégis a legtöbben a képernyőn töltött éveiről ismertük meg az arcát: az Ébredj velünk! című reggeli műsorban láthattuk műsorvezetőként debütálni. Az akkor a Life TV-n futó műsort rengetegen nézték, és Linda olyan profi műsorvezetőkkel dolgozhatott együtt, mint Ábel Anita vagy Bereczki Zoltán.  BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Élt a lehetőséggel

Nagy megtiszteltetés, de egyben mélyvíz is volt ez számára, ám úgy tűnt, megbirkózik a feladattal. A csinos televíziós személyiség mindig is kacérkodott a gondolattal, hogy képernyőn lehessen egyszer, mígnem lehetőséget kapott rá. Azonban a sok irigy ember azt feltételezte, hogy valójában nem a tehetsége miatt került oda, hanem mert biztosan ő is egy „valakinek a valakije” – írta a Bors.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ez nem szereposztó dívány

„Hogy éppen én kerültem oda? A legtöbb ember azt hiszi, hogy a kapcsolatokon múlik. De szerintem egyáltalán nem. Mondják azt is, hogy mindenkivel le kell feküdni ahhoz, hogy műsorvezető legyél, de én soha senkivel nem feküdtem le azért, hogy műsort vezessek! Másért igen, de nem ezért!”  – nevetett Linda a helyzeten, ugyanis tisztázni szerette volna azt, hogy a műsorvezetői szék nem összetévesztendő a szereposztó dívánnyal.

Ma már nem így működik

„Régen talán voltak ilyen „valakinek a valakije” dolgok, ma már nem így működik. A csatorna nem fogja azt választani, aki nem lesz jó abban a feladatban. Ugyanakkor persze, előfordulhat akár egy bolti pénztáros állásnál is, hogy a főnököd meg akar fektetni, és az is, hogy nem. Ugyanúgy a televíziónál is adódhat ilyen, nekem ebben nincs tapasztalatom…” – fűzte hozzá Linda.

Szívesen dolgozna újra műsorvezetőként

A műsorvezetőnek nagyon fáj, hogy az Ébredj velünk! műsora nemrégiben megszűnt, de továbbra is el tudja magát képzelni a műsorvezetői székben. „Igen, valóban szívesen dolgoznék újra műsorvezetőként, azonban nem görcsösen akarva. Az a jó, hogy mostanában mindennek nagyon tudok örülni!”  – tette hozzá.

Diósdra költözött egy kertes házba

Linda életében hatalmas változások vannak, boltot nyitott és Budapestről is elköltözik. Kollégájával együtt alapított egy vállalkozást, amelyben stylist stúdiót nyitott és öltözködési tanácsadást nyújt. A kutyájával, Franciskával pedig újra vidékre költöztek, egy kertes házba, Diósdra.

Házat cserélt egy barátjával

„Válásom előtt és után laktam már ott. A válásom után azt vettem észre, hogy csak ülök abban a borzasztó nagy házban vidéken, és magányos vagyok. Egy hirtelen ötlettől vezérelve felhívtam egy barátom, aki éppen vidékre akart költözni, hogy cseréljünk házat egy évre! – árulta el Linda.

Meghatározó hat év

„Az egy évből pedig hat lett, az életem egyik legmeghatározóbb hat éve. Imádtam, de most már visszavágyom a csendbe, és a nyugalomba” – fejezte be a gondolatot a csinos műsorvezető az új résszel jelentkező Palikék Világa by Manna, Szóló adásában, Wágner Tamás beszélgetőpartnereként.  BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Holdampf Linda. Fotó: Youtube.