A múlt heti, budapesti szörnyűség után ma újabb kutya esett ki egy lépcsőház egyik erkélyéről! Szegeden egy hatodik emeleti lakásból zuhant ki az állat, éppen egy parkoló autóra, amiben nagy kárt okozott. A helyszínről származó információk szerint az eb nem élte túl a becsapódást. A múlt héten a főváros 13. kerületében egy társasház ablakából esett ki egy kiskutya 12 méter magasról. A háziállat nem élte túl az esést. A kis Maya gazdája biztos benne, hogy valaki szándékosan dobta ki őt az ablakon. 

A hatodikról esett ki

„Ma reggel egy kutyus kiesett a hatodikról, rá egy parkoló autóra” – írta a szeged365.hu. Az eb feltételezhetően egyedül volt a lakásban, majd kinyitotta a szúnyoghálót és leesett. Az állat egy parkoló autóra zuhant, aminek a teteje jól láthatóan behorpadt, még az üveg is betört. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Valószínűleg nem élte túl

Arról egyelőre nincs hivatalos információ, hogy a kutyus túlélte-e a balesetet. A környéken élők úgy tudják, egy nagytestű kutya járt szerencsétlenül és sajnos nem élte túl a zuhanást.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Három emeletet zuhant a kutya

A Budapestkörnyéke.hu írt arról a múlt héten, hogy a fővárosi 13. kerületben egy társasház ablakából esett ki egy kiskutya 12 méter magasról. A háziállat nem élte túl az esést. A kis Maya gazdája biztos benne, hogy valaki szándékosan dobta ki az ablakon. 

Nem zárták be a lakásajtót

Az eset egy hete történt. Maya gazdája, Fatime fél hat előtt munkába indult, majd a villamoson észlelte, hogy a lakáskulcsát nem vitte magával. A lépcsőház zárható, a környék pedig biztonságos, így a nő szólt a férjének, hogy ne zárja be a lakásajtót, amikor elmegy, így délben kulcs nélkül is haza fog tudni menni.

Gyanús körülmények

Bár Fatime elárulta a Blikk számára, hogy valóban nyitva hagyták a konyhaablakot, azon volt viszont szúnyogháló. A szúnyogháló sértetlen volt, az eb valahogy mégis kizuhant. Emiatt Maya gazdája biztos abban, hogy valaki bement a lakásba, amíg senki sem volt otthon, csak a kutya, és a szerencsétlenül járt négylábút szándékosan kidobta az ablakon. Ehhez fel kellett valakinek húzni a szúnyoghálót, csak úgy dobhatta ki a kutyát, majd ezt követően mindent úgy hagyott, ahogy eredetileg volt.

Fatime gyermekeit sokkolta Maya halála

A családnak van két gyermeke is, egy négy és egy hat esztendős kislány. Minden éjjel Mayával együtt aludtak. A gyermekeket sokkolta a kutya elvesztése.

A lakásból semmi sem hiányzik

Kiderült, hogy a nyitott lakásajtó ellenére nem járhatott tolvaj a lakásban. A családnak ugyanis egyetlen ingósága sem hiányzik. Fatime azt elárulta viszont, hogy a mellettük lakó szomszédokkal már két évvel ezelőtt, az odaköltözésükkor is volt nézeteltérésük.

Zavarta a szomszédokat a kutya ugatása

Maya egy kistermetű bischon-havanese volt, az ugatása mégis zavarta a szomszédokat. Korábban a családot meg is fenyegették, hogy fel fogják őket jelenteni az eb lármázása miatt. Bár kézzelfogható bizonyíték még nincs, Fatime minden kétséget kizáróan biztos benne, hogy a kiskutya különös kegyetlenség áldozata lett.

Fatime üzent a lakóknak

A családanya egy üzenetet tett ki a társasház lépcsőházába. Ebben azt írta, biztosan tudják, hogy a kutya gyilkosa abban az épületben lakik. „Egy családtagot vesztettünk el és vett el tőlünk! Ilyen embernek nincs helye egy lakóközösségben! Ha valaki látott, hallott valamit, kérem, jelezze” – áll az üzenetben. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: BudaPestkörnyéke.hu