Négy vasútvonalon is gond van a közlekedéssel ma reggel a MÁV hivatalos tájékoztatása szerint. A vonatok átlagosan 50-60 percet késnek, egyes járatok pedig kimaradnak.

Mozdonyhiba

Hétfő reggel a Nyíregyházáról 5:34-kor Budapestre elindult Nyírség IC (IC 609) mozdonyhiba miatt Debrecentől várhatóan 50-60 perces késéssel közlekedik tovább – írja a MÁV. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Veresegyházi vonal

Ma reggel Rákospalota-Újpesten meghibásodott a biztosítóberendezés, ezért a veresegyházi vonalon 20-30 perccel megnőhet a menetidő – tájékoztatott a vasúttársaság.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kimaradt járat

A késések csökkentése érdekében a Vácról 6:57-kor a Nyugati pályaudvarra induló G71-es vonat (2537) nem közlekedik, utasai a következő, a Vácról 7:35-kor induló S71-es vonattal (2547) utazhatnak, ami Vácrátóton is megáll – írta Facebook oldalán a MÁV.

Pótlóbuszok viszik az utasokat

Szintén hétfő reggeltől felsővezetékszakadás miatt Tatabánya és Oroszlány között pótlóbuszok közlekednek az S12-es vonatok helyett, hosszabb eljutási időre kell számítani. A vasúti jegyek és bérletek érvényesek a Volánbusz párhuzamos járatain. A felsővezeték helyreállítása 10:30-ra várható.

Tokaj IC

„Hétfőn a Miskolcról 5:34-kor Nyíregyháza-Debrecen-Szolnok felé a Nyugati pályaudvarra elindult Tokaj IC (IC 580) mozdonyhiba miatt Nyíregyházától várhatóan 50-60 perces késéssel közlekedik tovább” – írta reggel 8-kor a MÁV.

Baleset az M0-s autóúton

Az M0-s autóút Megyeri híd felé vezető oldalán, Nagytarcsa térségében három személyautó és egy teherautó ütközött össze. Az 55-ös km közelében a forgalom csak egy sávon halad, több km-es már a torlódás. Távolabb, szintén a Megyeri-híd felé az M3-as autópálya csomópontja térségében javítják a burkolatot. A 68-as és a 71-es km között egy sávot lezártak, a torlódás már itt is meghaladta a 3 km-t.

Baleset Budaörsnél

Baleset történt az M1-M7 autópályák közös bevezető szakaszán, a 7-es km-nél, az Egér úti csomópont közelében. Ez okozza a szokásosnál is nagyobb torlódást. Az M1-es autópályán, Győr térségében egy kamion és egy furgon karambolozott. A 126-os km-nél Hegyeshalom felé a külső sávot zárták le. 

Útfelújítás

Az M0-s autóút, déli szektorában felújítják a burkolatot az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, az M7-es autópálya csomópontjában, a Budapest felé vezető lehajtóágon. Emiatt kerülni az M0-son tovább haladva, a 9-es km-nél lévő Diósd csomópontnál visszafordulva lehet az M7-es csomópont felé.

M0 keleti szektor

A keleti szektorban, az M3-as autópálya csomópontja közelében, a 68-as és a 71-es km között burkolatfelújítást végeznek. A 11-es főúti végcsomópont irányába külső sávot zárták le, míg az M5-ös autópálya felé a belső sávot tartják zárva. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció