Mint ahogyan azt a BudapetsKörnyéke.hu agglomerációs hírportál is megírta balesetet szenvedett az M7-es autópályán Bereczki Zoltán és várandós párja, Bata Éva. Mint kiderült az autóban utazott Zoltán előző házasságából született kislánya, Zorka is, illetve kiskutyájuk is velük volt.

Több autó csúszott egymásba

Mint megírtuk autók csúsztak egymásba az M7-es autópályán pénteken. A balesetben érintett volt Bereczki Zoltán és várandós párja, Bata Éva is. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Megszólalt a színész menedzsere

Bereczki Zoltánék balesetéről, a színész menedzsere Ferenczi Orsolya mondta el, hogy a négy autó ütközése során Zoltánék autója volt a második a sorban, ezt követően még két kocsi ment beléjük hátulról.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Négy autó tört össze

Fotó a baleset helyszínéről – Forrás: balesetinfo.hu

Martonvásárnál történt

A baleset során tehát négy autó csúszott egymásba, mindez pedig Martonvásárnál, a 27-es kilométerkőnél történt. Ahogyan arról lapunk is hírt adott a balesetben többen megsérültek, nem sokkal később pedig érkezett a hír, hogy Bereczki Zoltánék is a baleset résztvevői voltak. Várandós párját ezt követően mentőhelikopter szállította kórházba megfigyelésre, ám szerencsére hamar ki is engedték.

Hamar kiértek a mentők

A Bors nemrégiben azt írta, hogy a mentők perceken belül a helyszínre érkeztek, ahol ellátták a sérülteket, s a baleset összes résztvevőjét megvizsgálták.

Mindenkit megvizsgáltak

“Megvizsgáltak mindenkit, Évát és a babát ultrahanggal is, és a biztonság kedvéért őket mentőhelikopterrel kórházba szállították megfigyelésre, de szerencsére jól vannak.”

Zoli kislánya is velük volt

“Zoli kislánya, Zorka és a kutyájuk is az autóban volt, szerencsére nekik sem esett bajuk” – árulta el a menedzser, aki azt is hozzátette, hogy Bata Évát is késő délután kiengedték a kórházból.

Többen megsérültek

A balesetben egyébként többen megsérültek, egy másik autóban ülő anyát és gyermekét sokkos állapotban szállították a kórházba.

Vizsgálják a baleset körülményeit

“Az M7-es autópályán, a Balaton irányába 4 személyautó ütközött. Az autókban összesen tizenketten, 10 felnőtt és 2 gyerek ült. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták az autókat, biztosították a helyszínt is” – mondta a Borsnak Csámpai Attila, a Pest megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, aki megerősítette: a helyszínre mentőhelikopter is érkezett, egy súlyos és egy könnyebb sérültet kórházba vittek, a könnyebb sérült várandós volt.

Ez okozhatta a balesetet

Többek szerint nem kizárt, hogy a baleset amiatt következett be, hogy az élen haladó autós az autópálya feletti sebességmérő kamerát meglátva hirtelen lassított le, a váratlan fékezés következtében pedig egymásba csúsztak az autók, írja a lap.

Bereczki Zoltán a közösségi oldalon adott hírt az állapotukról

A színész egyébként a baleset után nem sokkal a közösségi oldalán adott hírt az állapotukról, mint a bejegyzésben írja:  Jól vagyunk mind! Senki sem sérült meg! Ne aggódjatok! Már úton vagyunk hazafelé!” – vette észre a posztot a LikeNews.hu hírportál csapata. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Kiemelt kép: Bereczki Zoltán – Forrás: Bereczki Zoltán – Forrás: TV2