Egy szlovák férfi magyar társa közreműködésével, vagyonának megszerzéséért megölt egy szlovák állampolgárt és a barátnőjét. A holttesteket ezt követően feldarabolták és Pilisszentivánon, egy mésszel teli gödörben eltemették. A megölt férfi volt élettársa szerint a gyilkosok állatok.

Tárgyalóteremben a gyilkosok

Rendőrök és kommandósok kísérték a tárgyalóterembe pénteken azt a két férfit, akik megöltek és feldaraboltak egy szlovák párt Budapesten, a Marina-parton. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fejbe lőttek egy szlovák párt

A két férfit azzal vádolják, hogy fejbe lőtték egy szlovák pár tagjait, akikkel barátságban voltak. Mindezt azért, hogy megszerezzék a vagyonukat. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Feldarabolták a holttesteket  

Miután megölték a szerelmeseket, testüket egy fűrésszel feldarabolták, majd egy sporttáskába rejtették. Így vitték ki a holttestüket észrevétlenül az épületből, majd Pilisszentivánon egy mésszel teli gödörbe temették.

Érezte, hogy baj van

A megölt férfi volt élettársa azt mondta, a közös gyerekeik máig nem tudják pontosan, mi történt az édesapjukkal. A gyilkosság estéjén már érezte, hogy baj van, mert nem kereste őket telefonon.

„Állatok!”

A volt élettárs többször elsírta magát a tárgyaláson. A kegyetlen gyilkosokat pedig csak úgy hívta, hogy „állatok”.

Itt találták meg a holttesteket

Forrás: Készenléti Rendőrség

Nem ismerték be

Eddig egyik férfi sem ismerte be a gyilkosságot, ám a bizonyítékok ellenük szólnak. A lelőtt pár lakását felforgatták: 2 aranytömböt és 10 luxusautót is megszereztek, azokat egymás között elosztották. Egyikőjük barátnője azt mondta, a gyilkosság után a párja nagyon furcsán viselkedett.

Bűntársak lettek

A Kékvillogó.hu írt arról korábban, hogy a vádirat szerint a 43 éves szlovák állampolgárságú vádlott, és 42 éves magyar társa 2015 tavaszán ismerkedett meg. A szlovák férfi több bűncselekmény végrehajtásával is megbízta magyar társát. 

Életfogytig rács mögött

A 2016-ban történt gyilkosság ügyében további tárgyalást tartanak majd. Ha a kettős emberölési ügy vádlottjait elítélik, életfogytiglani börtönt is kaphatnak – számolt beTények.hu. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a pilisszentiváni helyszínelés. Fotó: police.hu