Ha te is műkörömépítőként dolgozol, vagy lelkes amatőrként készítesz műkörmöket vagy manikűrözöl, akkor tapasztalhattad, hogy egy csiszolófej mennyire megkönnyíti az egyes fázisokat. Ezek az eszközök több funkciót is képesek ellátni, így nem kell mindig újabb szerszámot keresned, ha a köröm hosszát vagy vastagságát szeretnéd megváltoztatni. Ráadásul lényegesen lerövidíti az új körmök elkészítésének idejét.

Karbid vagy volfrám-karbid

A volfrám-karbid alapanyagból készült termékek a legtartósabbak a piacon. A pedikűrös és a műkörmös szakemberek előszeretettel választják, mert rendkívül időtálló, amit keménységének köszönhet. A Csiszolofejek.hu prémium csiszolófeje hosszú távon dolgozik a kezed alá, még akkor is, ha egymásnak adják az ügyfeleid a kilincset. Több munkamenetben is a segítségedre lehet:

  • Polírozás
  • Formázás
  • Curticulák eltávolítása
  • Sánc tisztítása
  • Rövidítés 

Sokáig megőrzi élességét még nagy terhelés esetén is, ezért ritkábban kell cserélni. Hagyományos és színes változatban is kapható. Fertőtlenítése egyszerűen megoldható permetezővel vagy UV sterilizálóval.

Kerámia csiszolófejek

A kerámia egy szintén nagyon erős anyag, amivel több területen is találkozhatsz. A fogtechnikában koronákat készítenek belőle, kihasználva ezt a pozitív tulajdonságát. Ha fontos számodra a vendégélmény, érdemes ilyen eszközt beszerezned. Nem rezonál, ezért a vendégednek meglepően kellemes érzés lesz, amikor kezelésbe veszed a kezeit. Elegáns, fehér színben elérhető. Manikűrösök azért szeretik, mert rendkívül precízen lehet vele dolgozni.

Különböző formájú és erősségű csiszolófejeket találhatsz, amik mind más tevékenységre alkalmasak. Manikűr, porcelán vagy zselé köröm formázásához, anyagleszedésre, korábbi köröm eltávolításához használhatod. Kiemelkedő a hőellenálló tulajdonsága, tehát nem melegszik. Ha a vendéged mégis ezt tapasztalja, akkor vagy elérkezett a csiszolófej cseréjének ideje, vagy nem szakszerűen bánsz vele. Hasonlóan a karbonból gyártott darabokhoz, a kerámia is hosszan megőrzi élességét, emiatt kevesebbszer kell új csiszolófejről gondoskodnod, mint a hagyományos modellek esetében.

Gyémántporos változatok

A gyémántporos csiszolófejek vannak legrégebben a kínálatban. Az előkészítési folyamat elképzelhetetlen nélkülük, ha tökéletes végeredményt szeretnél. Gépi manikűr, pedikűr és a műkörömépítés munkálatai során is használhatod. A kifogástalan előkészítés eredményeként akár két héttel később látszódik a lenövés. 

Szeretnél időt spórolni és elégedett, visszatérő vendégeket? Vagy saját magadnak készítenél profi manikűrt? Akkor nincs más teendőd, mint alaposan átböngészni a Csiszolofejek.hu webáruház kínálatát és megrendelni a megfelelő csiszolófejet.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.