A budapesti járőrök két körözés alatt álló embert is elfogtak, miközben a BRFK és a BKK együttműködésének keretében a 12-es és a 14-es villamosvonalat ellenőrizték.

Az utasok biztonsága

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Budapesti Közlekedési Központtal kötött stratégiai partnerség keretében közösségi közlekedési eszközökön tart rendszeres ellenőrzéseket az utasok biztonsága érdekében. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

12-es és 14-es villamos

Legutóbb 2022. október 10-én ellenőrizték a 12-es és 14-es villamost, a megállóhelyeket és azok környékét.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Két embert elfogtak

A rendőrök két embert elfogtak, mert lopás, illetve hamis magánokirat felhasználása miatt körözés volt kiadva ellenük. A villamoson alkoholfogyasztókkal szemben két esetben szabtak ki helyszíni bírságot.

Helyszíni bírság

Továbbá a megállóhelyek környékén is intézkedtek, helyszíni bírságot szabtak ki négy gépjárművezetővel szemben megállni tilos tábla figyelmen kívül hagyása, vezetés közben kézben tartott mobiltelefon használata miatt, illetve egy autóssal szemben azért intézkedtek, mert a zebrán nem adta meg az elsőbbséget egy gyalogosnak.

További ellenőrzések várhatók

A Budapesti Közlekedési Központ és a Budapesti Rendőr-főkapitányság kiemelten kezeli a fővárosi közösségi közlekedést igénybe vevők biztonságát. A megállóhelyeket és azok környékét, valamint a buszsávok szabályos használatát rendszeresen ellenőrzik, és a lakossági visszajelzéseket figyelembe véve további hasonló ellenőrzések is várhatóak.

Videó:

Nyáron az 51-es vonalát ellenőrizték

Amint azt a Kékvillogó is megírta a kora reggeltől estig tartó akció során a rendőrök a villamoson nem találkoztak jogsértéssel; csupán egy emberrel szemben tettek szabálysértési feljelentést, mert a megállóban fogyasztott alkoholt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

Sehol nem találja a rendőrség azt a férfit, aki egy budapesti játszótéren rugdosott meg egy idős bácsit – Pedig felvétel is van róla, te láttad valahol?

Kiemelt kép: police.hu videorészlet