Egy átlagos ember reggel ébresztőre riad fel, majd lenyomja azt és próbál valahogy kikászálódni az ágyból. Indulhat a nap a fürdőben, majd jöhet egy adag kávé, aztán uccu neki a munkába. A rohanó tempóban alig jut idő a másikra, aztán azon kapjuk magunkat, hogy csak este találkozunk, amikor megint mindegyik fél fáradt és kimerült. A reggeli csók biztosan nem maradhat el, azonban van egy másik forgatókönyv, amit nem árt megfontolni. 

Szex reggel? Miért ne!

A reggeli szex mindig spontán

Mindenekelőtt fontos tisztázni, hogy a reggeli együttlét során is szinte kötelező használni a Szeresdmagad.hu óvszereinek egyikét, hiszen ezek nélkül nincs védekezés. Amikor reggel felébredünk, akkor ne csak megcsókoljuk egymást, hanem húzzuk el a dolgot, hiszen a vágy már ekkor ott van, így érdemes kihasználni azt a nem túl sok, ámde annál hasznosabb időt. Jöhetnek simogatások, majd belevethetjük magunkat a spontán együttlétbe. A szex minden napszakban tökéletes, de azért reggel valamivel különlegesebb. 

Reggel sokan nem érzik magukat túlzottan frissen és üdén, ilyenkor vagyunk a legőszintébbek, a legkiszolgáltatottabbak. Nem akarunk megfelelni az elvárásoknak, sem a kinézetünket, sem a tetteinket tekintve. Igaz ez az intim együttlétekre is, hiszen ilyenkor tényleg azt tesszük, amit először gondolunk. Egy reggeli közösülés során nem játsszuk meg magunkat, tényleg minden arról szól, hogyan kapcsolódhatunk egymáshoz. Ilyenkor minden őszinte, természetes és nem utolsósorban szexi.

Ébresztő hatással van ránk

Tudjuk, hogy fontos a kávé, finom és sokszor reggelinek is beillik, de azért valljuk be, egy kiadós reggeli szexnek is megvannak az előnyei. Egészségügyi szempontból sem rossz megoldás, ha ilyenkor találunk egymásra, hiszen boldogsághormonnal árasztjuk el a testünket, amely aztán egész nap hatással van ránk. 

Hasonlóan, mint a reggeli testmozgás, csökkenti a szívbetegségek kialakulásának esélyét, de nem kell se korábban kelni bekapni hozzá egy banánt, se pedig átöltözni egy kényelmes ruhába. Sőt, ilyenkor inkább minden lekerül rólunk. Segít továbbá abban, hogy emlékezzünk arra, hogy mi a fontos az életünkben. Amikor reggel a másik karjaiban ébredünk, akkor nem jutnak eszünkbe a fontos feladatok, csak azzal foglalkozunk, hogy mi az, amiért megéri élni. Nem stresszelünk, mert ami éppen van, az számít igazán. 

Szeretettel kezdeni a napot a legjobb érzés a világon

A reggeli együttlétek összekötnek bennünket, boldogabbá tesznek minket, ráadásul egész nap ellenállóbbak leszünk. A hancúrozás ugyanis nemcsak fizikailag kapcsol össze két embert, hanem érzelmileg is. Megéri néha 20-30 perccel korábban kelni azért, hogy a boldogsághormonok segítségével felébredjünk, kapcsolódjunk a másikhoz és pótoljuk az elvesztett alvási perceket.

Szeretgessük egymást tehát reggel is, hiszen az egész napunkra, életünkre hatással lehet, ha jól indítjuk a napot. Boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak és szeretetteljesebbek leszünk azáltal, hogy reggel ellátjuk magunkat egy adag boldogsággal.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.