Sebestyén Balázs ma délelőtt pontosan úgy járt, mint Dzsudzsák Balázs néhány évvel ezelőtt: elfelejtett tankolni és útközben kifogyott az üzemanyag az autójából. A Rádió 1 munkatársa a közösségi oldalán dokumentálta a hibát, amire még a Magyar Közút is reagált.

Autópályán ragadt Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs nem túl szerencsés az utóbbi időben, mivel a népszerű műsorvezető az elmúlt hónapokban már másodjára kerül bajba az autója miatt – írja az Index.

Kapott egy kerékbilincset

Sebestyén Balázs először akkor követett el szabálytalanságot, amikor az autójával szabálytalanul parkolt. Ezért kapott is egy kerékbilincset a híresség. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Most sem ment tovább

A műsorvezető azonban ezúttal sem haladt tovább a járművével, mivel most arról feledkezett meg, hogy az autós közlekedéshez üzemanyag is kell. “Amikor kétségbeesetten ülsz a leállósáv szélén és várod, hogy valaki hozzon üzemanyagot!” – írta bejegyzésében Balázs.

Aki hülye, megérdemli

A hibájáról egy fotót is közzétett Balázs, aki azt is odaírta a posztjában, hogy “nincs ennél magányosabb pillanat”. Hogy elismerje a hibáját, egy hashtaget is kirakott, miszerint  #akihülyemegérdemli.

Dzsudzsák is elfelejtett tankolni

Néhány évvel ezelőtt egyébként Dzsudzsák Balázzsal is hasonló történt: a focista megfeledkezett az üzemanyagról, és a Lánchíd közepén leállt az autója. A magyar válogatott labdarúgó ezzel a szabálytalansággal persze hatalmas dugót is okozott.

Ott ragadt az autópályán

Reagált a Magyar Közút is

A Magyar Közút is felfigyelt Sebestyén Balázs legújabb bakijára, és az Instagramon üzent neki, hogy legközelebb ne kerüljön ilyen helyzetbe.

Még vicceskedtek is

“Sebestyén Balázs, tudod, hogy szeretünk, vigyázz magadra! Kitartást a kommentcunamikhoz!” – írja a Magyar Közút.

Néhány tippet is a figyelmébe ajánlottak

1. Ne legyél Sebestyén Balázs. Vagy Dzsudzsák Balázs. 2. Mindig figyelj arra, hogy legyen elég üzemanyag az autódban, még indulás előtt! 3. A gyorsforgalmi utakon 20-30 kilométerenként van benzinkút, nyugodtan állj meg. 4. Ha mégis úgy jártál, mint Balázs, akkor vedd fel a láthatósági mellényt, használj elakadásjelző háromszöget, a járművödön pedig kapcsold be a vészvillogót. 5. A szalagkorláton túl várd a segítséget. 6. Utazás előtt mindig www.utinform.hu, ha pedig bajba kerülnétek, hívjátok a 112-t. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mutatjuk a közút bejegyzését

Kiemelt kép: Sebestyén Balázs – Forrás: Facebook