Egy év három hónap letöltendő börtönbüntetésre és két év közügyektől eltiltásra ítélte a Tatabányai Járásbíróság azt az Sz. Zsoltot, aki rendszeresen bántalmazta az élettársát, és az az asztal lábához bilincselt egy másik férfit, s „légyfogó játékra” kényszerítette.

Rosszul bánt a feleségével

A Tatabányai Törvényszék közleménye szerint a férfi egy helyi családi házban élt az élettársával. Két évvel ezelőtt a férfi egyre agresszívebbé vált, és mindenért megalázta, fenyegette és szapulta az élettársát azért, mert az nem akart az ő tanítása mellett küzdősportot tanulni.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Fagolyóval dobálta a fejét

2021. április második felétől rendszeresen bántalmazta az élettársát harcművészeti tevékenységhez használt eszközökkel. Amikor az asszony távozni akart tőle, egy fanyélre zsinórral erősített fagolyóval homlokon ütötte, majd kirúgta a lábát, melynek következtében az áldozata elesett és elvesztette az eszméletét.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Székkel együtt rúgta fel

Ezután tovább ütlegelte a földön fekvő áldozatát, a hajánál fogva berángatta a házuk teraszára, ahol egy székre ültette, egy síbottal a hátára ütött, majd felrúgta a székkel együtt.

Az asztalhoz bilincselte

A férfi többször is bezárta a nőt, akit napokig nem engedett munkába sem. Egyik alkalommal a konyhaasztal lábához bilincselte, és 15-20 percen keresztül nem engedte el.

„Légyfogó játék”

A kegyetlen pasi időközben befogadta egyik maunkatársát is a házába. Őt is az asztal lábához bilincselte, letérdepeltette, és az általa megszabott “légyfogó játékra” kényszerítette. A férfi attól tette függővé a bilincs levételét, hogy az áldozata mikor tud egy legyet elkapni.

Börtönre ítélték

Egy év három hónap letöltendő börtönbüntetésre és két év közügyektől eltiltásra ítélte a Tatabányai Járásbíróság. Az ügyészség tudomásul vette a döntést, míg a vádlott és védője három nap gondolkodási időt tartott fenn a jogorvoslati nyilatkozat megtételére.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: a férfi elfogása – Forrás: police.hu