A rablók kényelmesen kiszállnak a Renault-ból, magukra akasztották a gépfegyverüket és odasétáltak az áldozatukhoz, az egyik még fényképezőt is tartott a kezében. Mindez az agglomerációban, Törökbálinton történt még a nyáron. Most nyilvánosságra hozták a rendőrök az elkövetőkről készült videót.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Rablási Alosztálya fegyveresen, jelentős értékre, csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen folytat eljárást.

A videóból kiemelt képeken is az látszik, hogy két fegyveres maszkot viselt, harmadik társuk nem, csak narancssárga színű láthatósági mellényt, sapkát. Vélhetően a szakáll és a bajusz nem valódi, vagy a bűncselekmény után leborotválta. A szemüveg is biztosan álca. Az alábbi fotón látható férfi ellenőrnek adta ki magát és még fényképező is volt nála, ez jól látszik a lejjebb indítható videón.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A nyomozás adatai szerint a jelenleg még ismeretlen elkövetők 2018. június 11-én délután egy Törökbálinton lévő telephelyen hivatalos eljárást színlelve megállítottak egy járműszerelvényt, majd annak vezetőjét több millió forint értékű készpénz átadására kényszerítették. A bűncselekményt elkövető három személyről felvétel áll rendelkezésre.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kérik, hogy aki felismeri a felvételen látható személyeket vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Kiemelt kép: Police.hu