Az metszőfogakon látható fehér foltok egyáltalán nem ritkák, gyakran előfordulnak, azonban azokat, akiket ez a probléma érint, valószínűleg ez a tény nem vigasztalja. Ha te is vonakodsz a széles, felhőtlen mosolygástól a vidám pillanatokban, akkor érdemes a rendelkezésre álló kezelések közül választani.

A fehér foltok eltüntetésével kapcsolatban a 2020 óta a MesterDent Fogászati Rendelő munkatársait is gyakran keresik fel a páciensek. A kezelések az elérhető legmagasabb minőségben zajlanak a páciensek igényeit teljes mértékben figyelembe véve. A MesterDent Fogászati Rendelőben tömésekkel, általános fogászattal, fogszabályozással, esztétikai fogászattal, gyökérkezeléssel és szájsebészettel foglalkoznak. A fogorvosok munkáját olyan diagnosztikai készülékek is segítik, mint a röntgen és a fogászati CT.

Tömőanyag alkalmazása elfedés céljából

A kompozit tömőanyaggal való kezelés lényege, hogy a szakember egy fogszínű anyagot visz fel a fog felszínére, melyet aztán formáz és speciális kék fénnyel világít meg, melynek következtében megszilárdul az anyag. A polírozást követően a végeredmény teljesen természetes hatású lesz, ráadásul a fehér foltok sem fognak látszani.

Porcelánhéj

A porcelánhéj nem más, mint egy nagyon vékony, egyedi kialakítású lapka, melyet esztétikai célból a fog elülső részére ragaszt a fogorvos. Ennek segítségével hatékonyan lehet alakítani a fog színén, alakján, úgy, hogy a szomszédos fogakkal harmonizáljon, és ezáltal a teljes fogsor szimmetrikus, esztétikus legyen.

A porcelánhéj hatékonyan alkalmazható a fehér foltok elfedésére, valamint olyan kozmetikai hibák orvosolására, mint a repedések, lepattogzások és elszíneződések. A végeredmény hosszan tartó, megbízható és nem utolsó sorban esztétikus.

Esztétikai fogfehérítés

Manapság rendkívül népszerű kezelés a fogfehérítés, mely segítségével a fehér foltok látványa kevésbé lesz zavaró. Akár rendelőben, akár otthoni körülmények között kerül sor a fogfehérítésre, lehetőleg a professzionális kezeléseket preferáld! A kezelést megelőzően viszont érdemes lehet részt venni egy orvosi konzultáción, mivel a fogfehérítés nemcsak javíthat, de akár ronthat is a fehér foltok megjelenésén.

Az úgynevezett ICON kezelés egy igazán korszerű, fájdalommentes, nem invazív kezelés, melynek során a zavaró foltok az ICON, vagyis egy speciális műgyantaanyag alkalmazásával kerülnek kezelésre. A kezelés rendkívül gyorsan, fúrás nélkül megy végbe. Ez az anyag behatol a fog szerkezetébe, ahol kitöltve a réseket beleolvad a környező fogzománcba. A végeredmény pedig igazán természetes hatású.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.