Egy komódnak kiemelkedő szerepe van a lakberendezésben, hiszen a segítségével felfrissíthetjük a nappalit, a hálószobát, az előszobát, de akár még a gyerekszobát is. A komód nagyszerű választás, ha extra tárhelyre van szükségünk, legyen szó a lakás bármely helyiségéről. Egy komód, készüljön bármilyen anyagból is, stílusossá varázsolja az otthonunkat és kellemes hangulatot is teremt. Mutatjuk, hogy miért is érdemes komódot vásárolni, honnan szerezhetjük be, és ha fehér színű komódot választunk a nappaliba, vagy a lakásunk bármely helyiségébe, akkor a matt vagy a magasfényű komód mellett döntsünk.

A komód 3 előnye

Nagyszerű tárolási lehetőséget biztosít

A komódok fiókokkal vannak ellátva, így nagyon sok olyan dolgot, ami eddig útban és mindig szem előtt volt, gyorsan és könnyedén elsüllyeszthetünk azok fiókjaiba. A komód, mint egy praktikus bútordarab, a fiókoknak és a polcoknak köszönhetően, a különböző tárgyak gyors és egyszerű rendszerezését teszi lehetővé.

A komódnak különböző céljai lehetnek

Mivel a komód nem csak a nappali egyik bútordarabja lehet, hanem a hálószoba, az előszoba és a gyerekszoba egyik lakberendezési eleme is, így minden helyiségben más – más célokat szolgálhat. A hálószobában tárolhatunk abban ruhákat, a nappaliban könyveket helyezhetünk rá, míg az előszobában helyet kaphat rajta egy cserepes virág vagy más díszítő tárgy.

Rendezettséget biztosít

A minimalista stílus kedvelőinek elégedettségét is segíti egy komód, hiszen valóban sok mindent pakolhatunk ebbe a bútorba. A minimalista belső terek megkövetelik a rendezettséget és a kevés elemeket. Egy komóddal minden minimalista kritériumnak képesek leszünk megfelelni. Mindamellett arra is lehetőséget adnak ezek a bútordarabok, hogy a számunkra oly kedves dolgokat, emlékeket – dekorációs elemeket, virágokat, fotókat – helyezzünk el azokon.

Válogassunk a Mirjan24 kínálatából!

A Mirjan24 internetes áruház és bútorgyártó mögött 28 év tapasztalat áll. Kínálatukban megtalálhatók a nappali bútorok, a hálószoba bútorok, a konyhabútorok, a gyermek – és ifjúsági bútorok és a fürdőszoba bútorok. A cég folyamatosan törekszik arra, hogy a legjobb minőséget biztosítsa a vásárlók számára. A fejlesztést, az innovációt is szem előtt tartják. A vevőknek ajánlott és értékesített termékeket gondosan megvizsgálják és lényegesnek gondolják, hogy versenyképes árakat biztosítsanak az ügyfeleiknek. A megrendeléstől számított 5 napon szállítják a vevők otthonába a kiválasztott terméket, legyen szó konyhabútorról, éjjeliszekrényről, íróasztalról vagy éppen komódról. Komódot fehér színben is választhatunk, ha a https://www.butor-mirjan24.hu oldalra kattintunk.

Érvek a fehér színű komód mellett

A fehér bútoroknak, köztük a komódoknak is egyre inkább növekszik a népszerűsége. Ennek nagyon sok oka van. Az egyik előny az, hogy a fehér komódok például nagyszerűen tágítják a teret, a színüknek köszönhetően. A fehér szín ráadásul sokkal barátságosabb hangulatot áraszt magából, mint egy sötétebb bútordarab.

Amennyiben már eldöntöttük, hogy például a nappaliban mindenképp beszerzünk egy fehér komódot, azzal a lakberendezés további lépéseit könnyítjük meg, hiszen szabadabban választhatunk más bútorokat, dekorációs elemeket, már ami a színeket illeti.

A fehér komódhoz mindenféle stílus remekül illik. Egy ilyen bútordarab nagyszerűen passzol a klasszikus, az elegáns, a romantikus, a modern és a vintage stílushoz is.

Napjainkban, a fehér szín az egyik legkedveltebb szín a lakberendezésben, hiszen frissességet és kifinomultságot kölcsönöz az adott helyiségnek.

A fehér szín csodásan hat a hangulatra, hiszen nyugtató hatással rendelkezik. Nem beszélve arról, hogy rendkívül stílusos is.

Fényes vagy matt?

Ha sikeresen eldöntöttük, hogy melyik helyiségbe is szeretnénk egy komódot vásárolni, akkor már csak arról kell határoznunk, hogy a fényes vagy a matt mellett tegyük le a voksunkat. Ezt a döntést talán a legfontosabb meghoznunk, ha nappali komód vásárlását tervezzük.

A magasfényű, fényes bútorok, sokak kedvencei. Sokan csakis az ilyen típusú bútorhoz ragaszkodnak, még abban az esetben is, ha tudják, hogy sokkal jobban meglátszanak azon a foltok, a szennyeződések, az ujjlenyomatok, mint a matt komódon. Viszont ezek az emberek azzal is tisztában vannak, hogy a fényes komód tisztítása egyszerű. A fényes komódhoz való ragaszkodásnak több oka is lehet. Az egyik talán az, hogy rendkívül modern és minden elegáns lakásban megállja a helyét. A fényes, fehér komód más előnyöket is magában hordoz. Egy kisebb lakásba mindenképpen ez javasolható, hiszen visszaveri a fényt és jóval tágasabbnak mutatja a lakást, mint amilyen az valójában. A Mirjan24 kínálatában is találsz magasfényű fehér komódot, mégpedig a legtöbbet eladott kategóriában. Az Amber 26 komód szerkezetét a laminált forgácslap és műanyag élzárás jellemzi.

Milyen érvek szólnak a matt komód mellett? Ha szeretjük az egyszerűséget és a lakberendezésben is a mértékletességre törekszünk, akkor a matt komód a helyes választás. A természetességet és a visszafogottságot kedvelő személyek, nagyon is kedvelik a matt bútorokat a lakásukban. Nem csak a szolid és egyszerű megjelenése miatt, hanem azért is, mert valamivel egyszerűbb a tisztítása, mint a fényes bútoroknak. Szintén a legtöbbet eladott kategóriában található meg a matt Rodos komód, amely matt fehér, krém és barna színben, és LED világítással is rendelhető.

Akár a matt, akár a fényes fehér komód mellett döntünk, mindenképpen becsempészünk némi eleganciát az otthonunkba. A fehér színű komódhoz ráadásul könnyebb más bútorokat és kiegészítőket, dekorációkat is választani a lakásunkba.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent Budapest környékének legolvasottabb regionális hírportálján, amely a forgalmas napokon már Magyarország legolvasottabb hírportáljai között van, akkor kattintson ide!