Amint arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt 2022. április 27-én 7 óra 30 perc körül Kiskunfélegyháza belterületén, a Bajcsy-Zsilinszky utca és a Csongrádi út kereszteződésében egy kamionos elütött egy kerékpárral közlekedő kislányt. 

Meghalt a kislány

Bár a mentőszolgálat munkatársai hosszasan próbálták újraéleszteni a gyermeket, ám ő a baleset során olyan sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem állt meg a STOP-táblánál

Fanni múlt szerda kora reggel felkelt, hogy a szokott módon elkészítse szendvicsét, megreggelizzen, majd biciklire üljön és elinduljon az iskolába. Egy útkereszteződésbe vele együtt érkezett egy kamionos, aki nem állt meg a STOP-táblánál és elgázolta a gyermeket.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kapcsolódó:

Nem enyhül a szülők fájdalma

Fanni szüleinek fájdalma pedig lányuk hiányával napról napra erősödik. Az édesanya, Steiner Nikolett és az édesapa, Berki Zoltán megtörten vezette körbe a Tények stábját pár nappal ezelőtt a házban, amit már sosem fog Fanni nevetése betölteni.

Imádta az állatokat

A szülők birtokukat mutatva megtörten mesélték, hogy kislányuk nagyon szerette az állatokat, és lovasiskolába készült. Túlzás nélkül lányuk jövőjére és boldogságra tették fel az életüket, az ő kedvéért tartottak állatokat.

Nincs B variáció

„Egy szempillantás alatt vége mindennek, és nincs B variáció. Csak ez van, hogy elment, és nincs tovább” – nyilatkozta megtörten az édesapa.

Utolsó útjára kísérik

Az RTL Klub híradása szerint fehér lovak húzta fehér hintón és nyitott koporsóban kísérik utolsó útjára csütörtökön a 14 éves kiskunfélegyházi kislányt. A család úgy döntött, hogy a szertartást félig roma, félig magyar szokások szerint tartják meg. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A teljes riport itt nézhető vissza:

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: RTL Klub