Fejjel lefelé találtak meg egy külföldi munkást a Samsung gödi gyárának egyik aknájában. A férfi túlélte a balesetet.

Csak másnap találták meg azt a külföldi állampolgárságú munkást, aki még pénteken tűnt el a Samsung Gödön épülő gyárának területén.

Az esetről beszámoló Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat, a RSC Rescue Alapítvány és a Magyar Mantrailing Alapítvány a rendőrség irányítása mellett 80 ezer négyzetméternyi területet vizsgált át pénteken, de szombaton mégis a munkások találták meg az eltűntet, aki egy 80×30 centiméteres, 6 méter mély aknába fejjel lefelé esett bele. A férfit végül a váci hivatásos tűzoltók mentették ki az oldaldalon keresztül – írja a Keszi Channel.hu

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az eltűnt túlélte a kalandot, de nem világos, hogy került oda, ahova több száz méteren keresztül csak kúszva lehet eljutni, ami több száz méterre van a munkaterülettől, ahol sötét van és ahova fizikailag nehéz beesni.

A rendőrség vizsgálja az esetet. 

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat