Leugrott és meghalt egy 59 éves férfi az egyik kispesti felüljáróról. Szemtanúk szerint szörnyű látvány volt. A holttestet csak több óra múlva szállították el a helyszínről.

Leugrott a felüljáróról

Drámai események zajlottak le hétfő reggel 8 óra körül Budapest 19. kerületében, a Kőbánya-Kispest metróállomásnál. A Sibrik Miklós úti felüljáróról ugyanis egy 50 év körüli férfi a mélybe vetette magát. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Azonnal meghalt

A férfi a metróállomásnál húzódó úttest melletti szervízútra zuhant közel tíz méter magasról. Azonnal életét vesztette.A férfi a Kőbánya-Kispest metróállomásnál húzódó úttest melletti szervizútra zuhant közel tíz méter magasról, és azonnal meghalt. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Szörnyű látvány volt

„Szörnyű volt látni, ahogy átlépte a korlátot és már ugrott is, fejjel lefelé zuhant a betonra – mondta a Metropolnak a helyszínen egy szemtanú.

Mentőt hívtak

Azonnal hívták a mentőt és a rendőrséget, de segíteni már nem lehetett a férfin. A rendőrök letakarták a holttestet és intézkedtek az elszállításáról.

Letakart holttest

Amíg megérkeztek a halottszállítók, egy járőr vigyázott a helyszínre. Végül 11 után elszállították a szerencsétlenül járt férfit. Idegenkezűség gyanúja nem merült fel. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

1979-ben építették

A Sibrik Miklós úti felüljáró 1979-re épült meg, teljes körű felújítást 10 évvel később végeztek rajta, 2014-ig további lényeges rekonstrukció nem történt a hídon.

2014-ben újították fel

A 2014-15-ös felújításnak köszönhetően azonban a 10. és a 19. kerületet összekötő, Kőbánya-Kispestnél a vasúti vágányok, a reptéri gyorsforgalmi út és az M3-as metró felett átívelő Sibrik Miklós úti felüljáró korszerűbb és biztonságosabb lett.

Szélesebb lett a járda

A rekonstrukciót a felüljáró forgalmának folyamatos fenntartásával, a hidat hosszában „kettévágva” végezték el. A híd járdáját 3 és fél méteresre szélesítették, és vegyes használatú gyalogos-kerékpáros utat hoztak rajta létre – ezáltal összekapcsolódott a korábban megépült Sibrik Miklós úti bicikliút a Vak Bottyán utcai kerékpársávokkal.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!