Csúnya hármas karambol történt szerda délután a Szent István körúton a Szeráj bejárata előtt, a Vígszínházzal szemben. Egy taxis megpróbált a piroson átcsusszanni, de nem sikerült neki, nagy balesetet okozott. A vétlen sofőrt kórházba szállították.

A Pannónia utcából érkezett a taxis

A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni tudósítója úgy tudja, hogy a Szent István körúton a Nyugati tér felé haladt egy fiatal férfi Mitsubishi Carisma típusú autójával zöld jelzésen, amikor balról, a Pannónia utcából piros jelzésen keresztül vágtatott a Körúton egy Citroen taxi a Honvéd utca irányába. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Gyorsan megérkeztek a tűzoltók is a műszaki mentéshez

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Nem tudta elkerülni az ütközést

A Mitsubishi sofőrje nem tudta elkerülni az ütközést, a taxi jobb oldalába rohant. Ettől a személyszállító a Szent István körúti droszton várakozó másik taxinak csapódott, majd a tetejére borult, letarolva a zebrához telepített korlátokat is.

Ennyire összetörött a vétlen autós járműve

Kórházba vitték a sérültet

Szerencsére a borulás során gyalogos nem sérült meg, viszont a Mitsubishi vétlen sofőrjét a mentők szirénázva szállították kórházba. Ez így koronavírus-járvány idején különösen probléma.

Két taxi is öszetört a Vígszínházzal szemben

Dugó alakult ki a környéken

A tűzoltók áramtalanítás céljából vonultak ki, illetve majd a műszaki mentésben segédkeznek. A Margit híd irányából csak a belső sáv járható a Szent István körúton, ami nagy torlódást okoz. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Balesetezett taxik a Vígszínházzal szemben, a Szeráj bejáratánál

Itt történt a baleset

Fotók: A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvételei – Fotó: Gombkötő Krisztián