Szerencsésen megúszta mai balesetét az a sofőr, aki fejtetőre állt autójával a 31-es főúton. A személygépkocsi vezetője saját lábán hagyta el a helyszínt.

Fejtetőre állt

Sülysáp és Mende között a 31-es főúton a 40-es km-nél közlekedési baleset történt. Egy személygépkocsi letért az úttestről, több jelző táblát kidöntött, majd fejtetőre állt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A sofőr ki tudott szállni

A járműben csak a sofőr utazott, aki a rendőrség segítségével a Sülysáp Önkéntes Tűzoltó Egyesület megérkezése előtt kiszállt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Könnyű sérülésekkel megúszta

A mentők megvizsgálták, könnyű sérüléseket szenvedett. Saját felelősségére a helyszínen maradt. A tűzoltók a forgalom irányítást segítették, majd a rendőrségnek a helyszínt át adták.

Itt történt a baleset

Fotó: Sülysáp Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Ütközés Csepelen

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról a napokban, hogy egy középkorú körül nő egy ezüst színű Suzuki Swifttel haladt Csepelen, a Petőfi utcán a Karácsony Sándor utca felől. A Betű utcához érve valószínűleg figyelmetlen volt és fékezés nélkül behajtott a kereszteződésbe, ahol balról, a Csepel Pláza felől éppen akkor ért oda egy Mercedes Atego ponyvás teherautó.

Hirtelen vágott elé

A Mercedes sofőrjének fékezni sem volt ideje, olyan hirtelen vágódott elé a kisautó, az Atego nagy erővel a Suzuki bal oldalába rohant, majd métereken át tolta maga előtt, mire meg tudott állni. 

A Suzuki sofőrje súlyosan megsérült

A Suzuki vezetője súlyos fejsérülést szenvedett, őt a kiérkező mentők a tűzoltókkal együtt emelték ki, majd a Merényi kórházba szállították.

Egy kiskutya is volt a kocsiban

A Suzukiban egy kiskutya is utazott, őt ideiglenesen az egyik környékbeli lakó fogadta be. Szem-, illetve fültanúk elmondása alapján a Suzukit vezető nő néhány perccel korábban egy kisgyereket vitt iskolai foglalkozásra.

A teherautó sofőrje nem sérült meg

A teherautót vezető férfi szerencsére nem sérült meg az ütközésben. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd a helyszínelés végeztével feszítővágóval szétválasztották őket, mivel a teherautó önerejéből nem tudott leválni a Suzukiról, tolatásnál húzta magával. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotó: Sülysáp Önkéntes Tűzoltó Egyesület