Egy nap alatt 3 embert is elgázolt a vonat. Csütörtök délelőtt Balatonalmádiban történt egy baleset, tegnap Monoron, éjszaka pedig Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében halt meg egy ember.

Gázolt a vonat

A Székesfehérvárról Balatonfüredre szerdán, 9:26-kor elindult személyvonat Balatonalmádiban egy fénysorompós vasúti átjáróban halálra gázolt egy embert.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Forgalmi változás

A helyszínelés végéig – várhatóan a kora délutáni órákig – Alsóörs és Balatonalmádi között nem közlekedhetnek a vonatok, az utasokat pótlóbuszok szállítják. Az észak-balatoni vonalon 30-60 perccel hosszabb eljutási idővel is számolni kell.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Gázolás Monornál

Szerda este Üllő és Monor között baleseti helyszínelés miatt csak egy vágányon közlekedhetnek a vonatok, ezért az esti órákban 10-20 perccel is meghosszabbodhat a menetidő a ceglédi vonalon – írta a MÁV.

Lezárták a vasúti átkelőt

A vasúttársaság tájékoztatása szerint a szerelvény elzárta a közúti forgalom elől az Ady Endre utcai átjárót, a helyszínelés végéig kerülni kellett a szomszédos, Kistói úti átjáró felé lehetett.

Gázolás az állomásnál

Csütörtök hajnalban, eddig tisztázatlan körülmények között, elgázolt egy embert a vonat a pátrohai állomás közelében. A Nyíregyházáról Záhonyba tartó személyvonaton, a személyzeten kívül nem tartózkodott senki.

Felismerhetetlen az áldozat

Helyszíni információk szerint még azt sem lehet tudni, hogy a vonat kit gázolt el, mivel a test felismerhetetlenségig összeroncsolódott. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. A frissmedia.hu azt írja, azóta már sikerült azonosítani a holttestet, egy fiatal férfi halt meg.

Gázolás Óbudán

Kedden a Pilisvörösvárról 16:22-kor Rákosra elindult S76-os vonat (3213) elgázolt egy kerékpárost Aranyvölgynél. Az 53 éves férfi a vasúti átjáróban szeretett volna átkerékpározni, valószínűleg figyelmetlenségből nem vette észre az éppen arra jövő vonatot. A szerelvény elsodort, a férfinek esélye sem volt a túlélésre. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció