Nem figyelt vagy fáradt volt a Volvo sofőrje és fékezés nélkül csapódott az utcán parkoló autóknak a 2. kerületben az Árpád fejedelem útján. Négy autó sérült meg, vagyis a sajátjával együtt 5 autót tört össze. A baleset után az egyik autót becsomagolták és egy fához kötözték. A meglepő képet a cikkünk alján nézheted meg.

Gyorsan ment

Svéd rendszámú, külföldi fiatalember által vezetett Volvo kombi haladt csütörtök éjjel a 2. kerületben, az Árpád fejedelem útján a Margit híd felé, vélhetően a megengedett sebességnél gyorsabban. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ennyire összetört a Volvo

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Parkoló autóknak csapódott

Elvesztette uralmát a jármű felett, jobbra lehaladt az útról és egy parkoló Hondának csapódott, amelyet beletolt az előtte álló Fordba, ami egy Suzukinak ütközött, végül a sorban negyedik Audi vetett végett a láncreakciónak.

Széttrancsírozta a Hondát a Volvo

Fékezés nélkül

A Volvo sofőrje nem fogyasztott alkoholt, be is kötötte a biztonsági övét, talán nem figyelt egy pillanatra, vagy a sebességét rosszul választotta meg, mindenesetre fékezés nélkül beletrafált a parkoló sorba.

Elkeseredett nő

A teljesen széttört Honda középkorú hölgy tulajdonosa nagyon el volt keseredve, munkaeszköznek vette néhány hete, mert a lába fáj és nem tud gyalogolni.

Becsomagolták az autót

Nem hívott autómentőt, mert nem akadályozta a roncs a forgalmat, helyette becsomagolták az autót, hogy semmi se tűnjön el róla vagy belőle reggelre.

Biztosra mentek, a fához is kikötözték a Hondát

Egy lendülettel négy autó

A többi autó tulajdonosa is a helyszínre sietett a zajos csattanásra, nem nagyon értették, hogy lehet négy parkoló autót egy lendülettel összetolni. A helyszínelés elején teljes, később félpályás útzár volt a helyszínen, tűzoltókat nem riasztottak a balesethez. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK,KA