Amint arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt valóságos csoda történt Rúzsa Magdival, hármas ikreket vár az énekesnő. A Megasztár egykori győztesének nem kellett sokat várni a gyermekáldásra, épp, hogy eldöntötték, hogy gyermeket szeretnének, már kopogtattak is az ajtón az ikrek.

Anya lesz Rúzsa Magdi

Mint megírtuk hármas ikreket vár Rúzsa Magdi. Az énekesnő és férje hetek óta féltve őrzik titkukat, mivel a várandóság első 12 hetében még bármi előfordulhat. Csütörtökön azonban az orvosi vizsgálat megállapította, mindhárom magzat egészséges. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Azonnal becsöngettek az angyalkák

„Nemrégiben a férjemmel úgy döntöttünk, belevágunk egy olyan kalandba, amire eddig nem éreztük magunkat készen. Azon kuncogtunk, hogy az angyalkák már elég türelmetlenkedve várhatták ezt a döntésünket, hiszen szinte azonnal becsöngettek hozzánk. Mi pedig már nagyon várjuk a kis mókusainkat” – mondta az énekesnő nemrégiben a Blikknek.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Nem hitte el

A Megasztár egykori felfedezettje maga sem hitte el, hogy három gyermeket hord a szíve alatt, amikor orvosa közölte vele a fantasztikus hírt.

Igazi meglepetés volt

„Az orvosom csak ennyit kérdezett, hogy „felkészültél?” „Mire?” – kérdeztem vissza. Erre ő: ketten vannak. Majd jött a meglepetés mindannyiunk számára: nem ketten vannak, hanem hárman”.

Nehéz időszak előtt áll

Magdi családjában ez nem az első ikerterhesség. Ennek ellenére mégis meglepte őt, hogy egyszerre 3 gyermek édesanyja lesz. Az énekesnő azt mondja, az elkövetkezendő időszak nem lesz egyszerű számára.

Folyamatos vizsgálatok

Az énekesnő azt mondja, nagy kell figyelnie mindenre. Folyamatosan vizsgálatok következnek az ő és babái életében, majd az utolsó hónapokat kórházban tölti majd, annak érdekében, hogy egészségesen jönnek a világra az ikrek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

4 éve házasodtak össze

Magdi és férje Vilmos szerelme már több, mint 10 éve tart. Az énekesnő és a Műegyetem docense 2017-ben házasodott össze, a polgári szertartást a 2. kerületben tartották, a lagzi pedig Etyeken, a Hernyák Birtokon volt.

Félbeszakadt a koncertje

Rúzsa Magdi a várandóssága ellenére egyelőre még koncertezik, ám a vásárosnaményi fellépését nem tudta megtartani, ugyanis közbeszólt az időjárás. A szakadó eső miatt ugyanis kénytelenek voltak félbeszakítani a koncertet, minderről Magdia közösségi oldalán számot be, és kért elnézést a történtekért.

Kétszer is megpróbálták

„Nagyon sajnálom, hogy az eső így elbánt velünk. Kétszer is megpróbáltuk, de a színpad a beverő eső miatt életveszélyessé vált. Persze ilyenkor titeket is féltenek a szervezők. Mi mindent megtettünk és ti is. Mélységes tisztelet nektek, hogy a zuhogó esőben is kitartottatok. Legalább néhány dalt együtt énekeltünk. A szívem megszakadt miattatok amikor kimondták, hogy ennek a koncertnek itt a vége. Visszajövünk még” – írta Magdi a Facebookon. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a teljes poszt:

Kiemelt kép: Rúzsa Magdi – Forrás